Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

σιωπή



Η σιωπή του Θεού

Πολλοί εκλαμβάνουν τη σιωπή Του ως ένδειξη τού ότι ο Θεός «δεν υπάρχει», «πέθανε».

Αν όμως σκεφτόμαστε σε ποιά θέση φέρνουμε το Θεό με τα πάθη μας, τότε θα βλέπαμε ότι Αυτός δεν έχει άλλη επιλογή, παρά μόνο να σιωπήσει…

Ζητάμε από Αυτόν να μας υποστηρίξει στις αδικίες μας. Δεν μας ενοχοποιεί φανερά.



Τζουλιάνι: Ο Τραμπ έδωσε στον δικηγόρο του 130.000 δολ. για να αγοράσει τη σιωπή της Στόρμι Ντάνιελς

Ο Αμερικανός πρόεδρος κατέβαλε στον προσωπικό του δικηγόρο Μάικλ Κόεν το ποσό των 130.000 δολαρίων που κατέβαλε στην ηθοποιό πορνογραφικών ταινιών Στόρμι Ντάνιελς με αντάλλαγμα τη σιωπή της για τη σεξουαλική συνεύρεσή της με τον Ντόναλντ Τραμπ, όπως αποκάλυψε την Τετάρτη ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης Ρούντι Τζουλιάνι, που πρόσφατα εντάχθηκε στην ομάδα των συνηγόρων του Ρεπουμπλικάνου



Άγιοι βασιλομάρτυρες Ρομανόφ: Όσα δεν μπόρεσε να κρύψη η σιωπή

Στις 17 Ιουλίου του 2018 συμπληρώνονται εκατό χρόνια από την ημέρα του μαρτυρίου των αγίων βασιλομαρτύρων Ρομάνοφ. Ήδη στο Αικατερίνμπουργκ, την πόλη των Ουραλίων όπου μαρτύρησαν οι άγιοι, γίνονται μεγάλες προετοιμασίες για τον εορτασμό της επετείου αυτής.



ΣΥΡΙΖΑ: Εκκωφαντική η σιωπή του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα δάνεια της ΝΔ

Σφοδρή κριτική στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, ασκεί μέσω ανακοίνωσής του ο ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για «εκκωφαντική σιωπή» στο θέμα με τα απλήρωτα δάνεια της ΝΔ. 

Δείτε παρακάτω την πλήρη ανακοίνωση: 



Survivor: Ο Αγγελόπουλος σπάει τη σιωπή του για τις στρατηγικές!

Το μήνυμα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στον Ντάνο πριν το αγώνισμα!
 
 


Ο βασανιστής της Δάφνης “έσπασε” τη σιωπή του: Γέμισαν τα μάτια μου αίμα

Έναν μήνα μετά τη σύλληψή του, ο βασανιστής της 20χρονης φοιτήτριας, στη Δάφνη, μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή "Tatiana Live" της Τατιάνας Στεφανίδου στο Epsilon, για το πρόβλημα της όρασής του και τις μαρτυρίες που το... διαψεύδουν.