Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 -

σημείο



Σε αυτό το σημείο πυροβόλησαν και σκότωσαν τον Κωνσταντίνο Κατσίφα

«Θα σε θυμόμαστε! Θα είσαι πάντα στην ψυχή μας Δικέ μας Ηρωα» – Αυτά λέει σε ανάρτηση του ο γνωστός Βορειοηπειρώτης Σταύρος Γκίνος από τους πρωτεργάτες της Κίνησης για την Αναγέννηση της Βορείου Ηπείρου που ανάρτησε τις φωτογραφίες από το σημείο του εκτελεσης του Κ. Κατσίφα.

Επίσης προσθέσει… «Έσβησε Αγναντεύοντας την Πατρίδα»



Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός: Φτάσαμε σε αυτό το σημείο, της επεμβάσεως της ορμητικής Θείας Δικαιοσύνης

Ο μακαριστός Γέρων Ιωσήφ Βατοπαιδινός (+2009) αναφέρεται στην μετάνοια που είναι επείγουσα λόγω των σημείων των καιρών της σύγχρονης εποχής. Προτρέπει όλους τους καλοπροαίρετους πιστούς και μη για επείγουσα μετάνοια προκειμένου να συνεχίσουμε την ομολογία των προγόνων μας στην πίστη της Ορθοδοξίας.



Σε ποιο σημείο της Γης θα βγεις αν σκάψεις ακριβώς από κάτω;

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ πού θα κατέληγες αν υπήρχε η δυνατότητα να σκάψεις ακριβώς κάτω από τα πόδια σου, μέσα στη Γη; Θα έβγαινες στην εκ διαμέτρου αντίθετη πλευρά του πλανήτη. Αλλά, ποια είναι αυτή;



Χβαρ, το πιο ηλιόλουστο σημείο της Ευρώπης

Το Χβαρ, το πιο γνωστό νησί της Κροατίας προσφέρει στους επισκέπτες του μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, αφού έχει πλούσια καλλιτεχνική κληρονομιά, πανέμορφη φύση και δροσερά, καταγάλανα νερά.

Βρίσκεται στα ανοικτά των Δαλματικών ακτών και όπως υποστηρίζουν οι κάτοικοί του είναι το πιο ηλιόλουστο σημείο της Ευρώπης, με μέση ηλιοφάνεια πάνω από 2715 ώρες τον χρόνο.

 

Σε οριακό σημείο οι διαπραγματεύσεις. Παραμένουν τα αγκάθια

Σε οριακό σημείο φαίνεται πως οδηγούνται οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα, με τα "αγκάθια" να παραμένουν, την Αθήνα να κάνει ανοιχτά λόγο για προσπάθεια εμπλοκής και τον Αλέξη Τσίπρα να αιφνιδιάζει βάζοντας στο τραπέζι το ενδεχόμενο Συνόδου Κορυφής εάν δεν υπάρξει λύση στο Eurogroup της Μάλτας.