Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

σημα



Η Κύπρος έχασε το σήμα για το Χαλούμι

Σημαντική είναι η απώλεια του εμπορικού σήματος για το χαλούμι στη Βρετανία, παραδέχτηκε ο υπουργός Εμπορίου, Γιώργος Λακκοτρύπης.



Την Κυριακή πέφτει οριστικά το σήμα του Mega

Στις  28 Οκτωβρίου, το πρωί της Κυριακής, θα διακοπεί οριστικά η εκπομπή σήματος του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, όπως ανακοίνωσε η DIGEA.



Η Νέα δημοκρατία άλλαξε χρώμα για καλό σκοπό

Η Νέα Δημοκρατία στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού.
Αφιερωμένο στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού είναι το νέο λογότυπο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.



Αποκαλύπτεται το νέο σήμα της ΝΔ στη γιορτή για τα 44 χρόνια του κόμματος

Ιστορικά αλλά και νέα στελέχη της ΝΔ θα δώσουν το παρών το απόγευμα στο Πολιτικό Κέντρο του Μουσείου Μπενάκη σε μία ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί για τα 44 χρόνια από την επέτειο ίδρυσης της Νέας Δημοκρατίας.



Το σήμα του Ολυμπιακού στα πέντε κορυφαία του κόσμου

Με αφορμή την παρουσίαση από τον Ντέιβιντ Μπέκαμ του σήματος της ομάδας Ίντερ Μαϊάμι, η οποία θα ενταχθεί στο MLS από το 2020, η ιστοσελίδα thescore.com δημιούργησε ένα θέμα με τα 20 σήματα ποδοσφαιρικών συλλόγων που εκείνη θεωρεί κορυφαία.



Πώς να πετύχεις τον ατημέλητο κότσο – σήμα κατατεθέν της Μέγκαν Μαρκλ

Όταν γίνεται λόγος για “βασιλικά” χτενίσματα, το μυαλό μας πάει κατευθείαν στην...Κέιτ Μίντλετον και τις χαλαρές μπούκλες ή τους περίτεχνους κότσους της. Και τα δύο στυλ είναι εξίσου αριστοκρατικά αλλά όχι τόσο πρακτικά -ειδικά όταν πρέπει να αντιμετωπίσουμε την υγρασία του καλοκαιριού.