Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

σιλβα



Δεν μένει ο Καμπιάσο στον Ολυμπιακό

Ο Εστεμπάν Καμπιάσο θα αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό, καθώς δεν θα ενεργοποιηθεί η οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου του για έναν ακόμη χρόνο.

Οπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Goal», ο Εστεμπάν Καμπιάσο δεν θα μείνει και την επόμενη σεζόν στον Ολυμπιακό. 



Οι Πορτογάλοι επιμένουν για Σίλβα και Πόρτο

Ο Μάρκο Σίλβα δεν φαίνεται να είναι προβληματισμένος με την ύπαρξη ρήτρας με την Σπόρτινγκ, που τον εμποδίζει να καθίσει στον πάγκο της Μπενφίκα ή της Πόρτο μέχρι τον Ιούνιο του 2017, ενώ ξεκαθάρισε για μία ακόμα φορά ότι θέλει να επιστρέψει στην Πορτογαλία για να γίνει πρωταθλητής.



Σίλβα: Μένω στον Ολυμπιακό

Ο Μάρκο Σίλβα όχι μόνο δεν φεύγει από τον Ολυμπιακό, αφού ούτως ή άλλως έχει συμβόλαιο, αλλά αποκάλυψε πως ετοιμάζει ήδη με τους συνεργάτες του την ομάδα της νέας περιόδου, καθώς ο σχεδιασμός βρίσκεται σε εξέλιξη.



Υπουργοποιεί τον Λούλα η Ντίλμα Ρούσεφ

Ο πρώην πρόεδρος της Βραζιλίας Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα αποδέχτηκε την πρόταση της προέδρου Ντίλμα Ρουσέφ να αναλάβει υπουργική θέση στην κυβέρνησή της, ανέφερε η εφημερίδα O Globo.



Σιγουριά για Σίλβα στον Ολυμπιακό

Η επόμενη μέρα του Ολυμπιακού έχει-από τη στιγμή που τελικά δεν συνεχιστεί το Κύπελλο-στο επίκεντρο το σχεδιασμό της επόμενης περιόδου. Ασφαλώς όλοι θέλουν το 4/4 για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα με τον καλύτερο τρόπο, αλλά-κακά τα ψέματα-ήδη γίνεται προεργασία για τη νέα σεζόν. 



Μάρκο Σίλβα: «Θα μιλήσω με τον πρόεδρο και θα δούμε...»

Συνέντευξη στον πορτογαλικό ραδιοφωνικό σταθμό «TSF» παραχώρησε ο Μάρκο Σίλβα. Ο 38χρονος προπονητής, μία ημέρα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε στην εφετινή σεζόν αλλά και στο ενδεχόμενο παραμονής του στον πάγκο των πειραιωτών τη νέα σεζόν.