Σάββατο 27 Ιουλίου 2024 -

σικαγο



Σικάγο: Πέθανε το μωρό της 19χρονης εγκύου που δολοφονήθηκε άγρια

Ένα μωράκι που είχαν αφαιρέσει βίαια από τη μήτρα της μητέρας του, την οποία είχαν δολοφονήσει δύο γυναίκες, απεβίωσε σήμερα, σχεδόν δύο μήνες μετά τον ειδεχθή φόνο, που προκάλεσε σοκ στο Σικάγο, ανακοίνωσε σήμερα η εκπρόσωπος Τύπου της οικογένειας του νεογέννητου.



Μακελειό στο Σικάγο με 5 νεκρούς

Πέντε άοπλοι άνθρωποι σκοτώθηκαν και πέντε αστυνομικοί τραυματίστηκαν την Παρασκευή όταν ένας 45χρονος εξαπέλυσε ένοπλη επίθεση μέσα σε ένα κτίριο αποθήκης σε ένα βιομηχανικό συγκρότημα στα δυτικά προάστια του Σικάγο.



Αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε μαύρο ένοπλο φρουρό σε μπαρ

Σύμφωνα με αξιωματούχους και αυτόπτες μάρτυρες, ένας μαύρος ένοπλος φρουρός σε μπαρ στα προάστια του Σικάγο των ΗΠΑ σκοτώθηκε από την αστυνομία καθώς προσπαθούσε να κρατήσει υπό έλεγχο έναν ύποπτο για περιστατικό με πυροβολισμούς στο μπαρ, στο οποίο τραυματίστηκαν τέσσερις άνθρωποι.



Ελικόπτερο συνετρίβη σε αυτοκινητόδρομο στο Σικάγο

Τέσσερις άνθρωποι τραυματίσθηκαν όταν ένα ελικόπτερο αεροδιακομιδής ασθενών συνετρίβη χθες Σάββατο τη νύκτα σε αυτοκινητόδρομο στο Σικάγο (Ιλινόι) και ένας βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, δήλωσαν αξιωματούχοι.



Βίντεο από το Σικάγο που κάνει το γύρο του κόσμου – Τι σημαίνει να είσαι Έλληνας

Ένα βίντεο με τον τίτλο “To be Greek” κάνει το γύρο του διαδικτύου και τονώνει το ηθικό των Ελλήνων όπου κι αν βρίσκονται.



Σικάγο: Πέντε χρόνια φυλάκιση σε αστυνομικό που είχε ανοίξει πυρ εναντίον εφήβων

Ένας αστυνομικός στο Σικάγο καταδικάστηκε τη Δευτέρα σε πέντε χρόνια φυλάκιση διότι άνοιξε πυρ εναντίον ενός αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν πέντε έφηβοι, όπως γνωστοποίησε το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης.