Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

σιγή



Ενός λεπτού σιγή για τα θύματα στο Μάτι στην τελετή παράδοσης – παράδοσης στην ΕΛ.ΑΣ.

Μέσα σε κλίμα συναισθηματικής φόρτισης και με ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της πυρκαγιάς στο Μάτι ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η λιτή τελετή παράδοσης - παραλαβής του αρχηγού της ΕΛΑΣ στις εγκαταστάσεις της Αστυνομικής Ακαδημίας στην Αμυγδαλέζα.



Κατηγορίες κατά της εθνικής Σ. Αραβίας ότι δεν σεβάστηκε την ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του Λονδίνου

Αντιδράσεις προκάλεσε η στάση των ποδοσφαιριστών της εθνικής ομάδας της Σαουδικής Αραβίας, τη στιγμή που τηρούνταν ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του διπλού τρομοκρατικού χτυπήματος στο Λονδίνο, πριν από την έναρξη του αγώνα των προκριματικών του Μουντιάλ με την Αυστραλία στην Αδελαΐδα.



Ενός λεπτού σιγή στη Βουλή για τα τέσσερα θύματα του τροχαίου στον Εύοσμο

Η Ολομέλεια της Βουλής τήρησε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των τεσσάρων παιδιών που έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα στο Εύοσμο Θεσσαλονίκης, και σε ένδειξη συμπαράστασης προς τις οικογένειές τους.



Απόλυτη σιγή από τον Μπομπ Ντίλαν μετά τη βράβευσή του

Η Σουηδική Ακαδημία σταμάτησε τις προσπάθειές της να επικοινωνήσει με τον Μπομπ Ντίλαν, τον νικητή του φετινού Νόμπελ Λογοτεχνίας, έπειτα από πολλές αποτυχημένες απόπειρες, ανακοίνωσε σήμερα η γενική γραμματέας του θεσμού Σάρα Ντάνιους.



Σιγή στο 14' του φιλικού Ολλανδία-Γαλλία για τον Κρόιφ

Η διαδικασία της σιγής για ένα λεπτό εις μνήμην κάποιου που απεβίωσε, είναι μια διαδικασία συνηθισμένη. Και η λέξη αυτή δεν ταίριαξε ποτέ με το χαρακτήρα και την προσωπικότητα του Γιόχαν Κρόιφ. 



Ξέσπασε ο Τερίμ για τις αποδοκιμασίες των Τούρκων στη σιγή για τους νεκρούς του Παρισιού

Τα γιουχαΐσματα κατά τη διάρκεια του ελληνικού εθνικού ύμνου και οι αποδοκιμασίες κατά τη διάρκεια του ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των θυμάτων του Παρισιού από τους Τούρκους φιλάθλους προκάλεσαν την οργή του Φατίχ Τερίμ, ο οποίος δεν μάσησε τα λόγια του μετά το τέλος του φιλικού αγώνα της Τουρκιάς με την Ελλάδα.