Τετάρτη 01 Μαΐου 2024 -

σιδηροδρομικός σταθμός



Εκκενώθηκε ο κεντρικός σιδηροδρομικός σταθμός της Ουτρέχτης λόγω ύποπτου περιστατικού (ΒΙΝΤΕΟ)

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία της Ουτρέχτης.

Η αστυνομία προχώρησε στην εκκένωση του κεντρικού σιδηροδρομικού σταθμού ενώ  ανακοίνωσε τη διακοπή της κυκλοφορίας των τρένων στον κεντρικό σταθμό της ολλανδικής πόλης καθώς οι αξιωματικοί αναζητούν ύποπτο άτομο σε συρμό.

  Μάρτυρες, αναφέρουν πως ο σιδηροδρομικός σταθμός έχει γεμίσει με πάνοπλους αστυνομικούς.



Συναγερμός στο Σάλτσμπουργκ - Απειλή για βόμβα στον σιδηροδρομικό σταθμό

Συναγερμός έχει σημάνει στις αυστριακές Αρχές έπειτα από απειλή για τοποθέτηση βόμβαςστο κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Σάλτσμπουργκ.

 

Όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ, η αστυνομία έχει σπεύσει στο σημείο. Ο σταθμός έχει εκκενωθεί, ενώ έχουν σταματήσει και τα δρομολόγια των τρένων.



Συναγερμός στη Νέα Υόρκη

Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν στην καρδιά της Νέας Υόρκης, εξαιτίας των πυρκαγιών που ξέσπασαν – με διαφορά λίγων λεπτών – σε δύο κεντρικούς σιδηροδρομικούς σταθμούς της αμερικανικής μεγαλούπολης.

 



Τραγωδία με δεκάδες νεκρούς στην Ινδία - Ποδοπατήθηκαν σε σιδηροδρομικό σταθμό για να γλιτώσουν τη νεροποντή!

Τουλάχιστον 22 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και περισσότεροι από 30 τραυματίστηκαν όταν ποδοπατήθηκαν σε ώρα αιχμής σε σιδηροδρομικό σταθμό του χρηματο-οικονομικού κέντρου της Ινδίας, στη Βομβάη.

 



Επίθεση με μαχαίρι στον σιδηροδρομικό σταθμό του Πλύμουθ - Χαροπαλεύει ένας τραυματίας

«Συναγερμός» έχει σημάνει στις βρετανικές αρχές έπειτα από την επίθεση που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα στον σιδηροδρομικό σταθμό του Πλύμουθ. 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής από την αστυνομία, ένας άνδρας 30 ετών διακομίστηκε στο νοσοκομείο, έπειτα από επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε από άγνωστο.



Συγκινητική ιστορία: Ένα άστεγο κορίτσι πηγαίνει κάθε μέρα στον σιδηροδρομικό σταθμό για να βρει φως και να διαβάσει!

Αν έχεις θέληση, όλα γίνονται. Αυτό πιστεύει κι ένα μικρό κορίτσι που ονομάζεται Ντίβγια, η οποία θέλει να πετύχει στη ζωή της.