Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

σχοινι



Κρήτη: Ανδρας αυτοκτόνησε με σκοινί από την πόρτα της τουαλέτας

Σοκάρει η νέα αυτοκτονία στην Κρήτη.

Το νέο περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα όταν ένας άνδρας που μένει στην περιοχή του Μασταμπά, πήρε ένα κομμάτι σκοινί και κρεμάστηκε από την πόρτα της τουαλέτας.

Οικεία πρόσωπά του αντίκρισαν το άψυχο σώμα του και ειδοποίησαν τις αρχές.



Αλεξάνδρεια Ημαθίας: 40χρονος κρεμάστηκε με σχοινί από το μπαλκόνι του

Στις 18:45 σήμερα ένας 40χρονος άνδρας από την Αλεξάνδρεια κρεμάστηκε με σχοινί στο μπαλκόνι του σπιτιού του, θέλοντας να βάλει τέλος στην ζωή του.

Γείτονας που είδε το γεγονός, ειδοποίησε τις αρχές και ο 40χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας. Εκεί κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο της Βέροιας.



Σοκ στην Κύπρο: Πατριός προσπάθησε να στραγγαλίσει τον 15χρονο θετό γιο του με σχοινί

Σοκαρισμένη από τη βιαιότητα και το μένος ενός 40χρονου άνδρα αραβικής καταγωγής εναντίον του 15χρονου θετού γιου του, εμφανίζεται η κοινωνία της Πάφου στην Κύπρο. Ο πατριός επιχείρησε να στραγγαλίσει με σχοινί τον νεαρό και μόλις την τελευταία κατάφερε να γλιτώσει, καταγγέλλοντας στην αστυνομία το άγριο περιστατικό που βίωσε.



Γεωργιάδης: «Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί»

Για στήσιμο παρακρατικού μηχανισμού λάσπης με τον Κώστα Βαξεβάνη, εκδότη της εφημερίδας Documento κατηγορεί τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνηση ο Αντιπρόεδρος και Τομεάρχης Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή σχόλιο του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού αναφορικά με δημοσίευμα της εφημερίδας, στο οποίο γίνεται λόγος για «δώρο» ύψους 65.000.000 ευρώ προς τι



Άλμα τρόμου στη Βραζιλία, 36χρονος έχασε τη ζωή του σε bungee jumping (Βίντεο)

Οικογενειακή τραγωδία στη Βραζιλία καθώς ένας 36χρονος έχασε τη ζωή του μπροστά στην οικογένεια του μετά από ατύχημα που είχε κάνοντας bungee jumping από γέφυρα του Σάο Πάολο.

Ο άτυχος Βραζιλιάνος έκανε άλμα 40 μέτρων με τη γυναίκα του, τον 6χρονο γιο του και τον αδελφό του να τον παρακολουθούν.



Βουτιά θανάτου 11χρονου που τον κατέβαζαν οι παππούδες του από την ταράτσα με σχοινί

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 11χρονος από την Κίνα ο οποίος βρέθηκε στο κενό ενώ κατέβαινε δεμένος με σχοινί από την ταράτσα του κτηρίου όπου έμενε με τους παππούδες του.