Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

σχημα



Τελεια ζυγωματικά και σχήμα προσώπου - Απόκτησέ τα με μία μόνο άσκηση (Βίντεο)

Οι έντονες γωνίες στο πρόσωπο και τα σηκωμένα ζυγωματικά είναι στοιχείο γοητείας που ζηλεύουμε στα εντυπωσιακά πρόσωπα των μεγαλύτερων σούπερ μόντελς, ακόμα όμως κι αν η φύση δεν σε έχει προικίσει με τα σέξι ζυγωματικά της Κάια Γκέρμπερ υπάρχει τρόπος να τα τονίσεις περισσότερο απλώς κάνοντας καθημερινά στο σπίτι μία συγκεκριμένη άσκηση.



Αυτό το σχεδιάγραμμα θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τον σωστό σκελετό γυαλιών ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σας

Το να επιλέξει κανείς το ιδανικό ζευγάρι γυαλιά που θα τον βολεύει και θα κολακεύει το πρόσωπο του, μπορεί να αποδειχθεί αρκετά δύσκολο. Για το λόγο αυτό, μία εταιρεία οπτικών ειδών, παρουσιάζει αυτόν τον εύχρηστο οδηγό για να διαλέξουμε τα τέλεια γυαλιά ανάλογα με το σχήμα του προσώπου μας.



Ποιά είναι τα ρούχα που πάνε στο σχήμα του σώματός σας

Δοκιμάζεις ένα φόρεμα που φαινόταν υπέροχο στη βιτρίνα αλλά νιώθεις ότι φαίνεται απαίσιο πάνω σου. Σου θυμίζει κάτι; Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι υπάρχει κάτι λάθος στο σώμα σου. Απλώς δε ντύνεσαι ανάλογα με το σωματότυπό σου. Έχουμε κάποιες συμβουλές για σένα ώστε να διαλέγεις ρούχα που να κάνουν το σώμα σου να φαίνεται όσο καλύτερο γίνεται.

 



Βάλε eyeliner σύμφωνα με το σχήμα των ματιών σου

Το eyeliner είναι must! Δεν θα φύγει ποτέ από την μόδα και κολακεύει τους πάντες. Για να το εφαρμόσεις σωστά χρειάζεται εξάσκηση και για να είναι κολακευτικό πρέπει να το προσαρμόσεις στο σχήμα των ματιών σου!



Γέμισε και δώσε σχήμα στα φρύδια σου σε 3 μόνο κινήσεις!

Η Raluca  Lascu είναι μία εκπληκτική επαγγελματίας φρυδιών, εργάζεται στο Los Angeles και στο Beverly Hills, στο Salon Anastasia Beverly Hills.

Στο προφίλ της στο  Instagram, μπορείτε να δείτε τα φρύδια που διαμορφώνει εστιάζοντας στην τελειότητα.



Έρευνα – σοκ στις ΗΠΑ: Ένας στους 3 νέους δεν είναι βέβαιος ότι η Γη είναι σφαιρική!

Μπορεί να βρίσκονται ανάμεσά μας και να μην είναι τόσο λίγοι τελικά.

Μιλάμε για όσους είτε πιστεύουν ότι η Γη είναι επίπεδη, είτε «απλώς» δεν είναι βέβαιοι ότι είναι σφαιρική. Είναι μάλλον ανησυχητικό ότι μόνο δύο στους τρεις νέοι ηλικίας 18 έως 24 ετών στις ΗΠΑ (ποσοστό 66%) δηλώνουν απολύτως πεπεισμένοι ότι ο πλανήτης μας είναι σφαιρικός.