Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

σφυρι



«Αυτοκτονώ γιατί δεν μπορώ πια να ζω»: Στο σφυρί η επιστολή του Μποντλέρ λίγο πριν το θάνατό του

Μια συγκινητική επιστολή του νεαρού Σαρλ Μποντλέρ με την οποία ανακοίνωνε την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει, μια απόπειρα από την οποία τελικά θα επιβιώσει το 1845, θα πωληθεί την Κυριακή μαζί με 34 ακόμη επιστολές του συγγραφέα της ποιητικής συλλογής "Άνθη του κακού" από τον οίκο Osenat.



Στο «σφυρί» το σπίτι του Γαβαλά στο Κολωνάκι στις 21 Νοεμβρίου

Το φάντασμα των πλειστηριασμών επιστρέφει και απειλεί όσους χρωστούν στην Εφορία. Μετά από μια διακοπή τριών μηνών το ηλεκτρονικό «σφυρί» θα χτυπήσει ξανά σήμερα για τους οφειλέτες του Δημοσίου. Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων παράλληλα με το μπαράζ κατασχέσεων  που έχει εξαπολύσει βάζοντας στο χέρι τραπεζικές καταθέσεις πατάει το γκάζι και των πλειστηριασμών ακινήτων.



Στο σφυρί η Mercedes του Αδόλφου Χίτλερ

Μια πολυτελής Mercedes που χρησιμοποιούσε ο Αδόλφος Χίτλερ για τις μετακινήσεις του στη Γερμανία θα βγει στο σφυρί στις 17 Ιανουαρίου στο Σκότσντεϊλ της Αριζόνα, στις ΗΠΑ, όπως ανακοίνωσε ο Οίκος δημοπρασιών «Worldwide Auctioneers».



Στο «σφυρί» βγαίνει σήμερα ένα πλοίο

Συνεχίζουν μέχρι τις 10 Ιανουαρίου οι συμβολαιογράφοι την αποχή από τους πλειστηριασμούς, οπότε και η διαδικασία πρόκειται ουσιαστικά να ξαναπάρει μπροστά. 



Στο σφυρί ακίνητα επωνύμων, βίλες, εξοχικά και ξενοδοχεία στις Κυκλάδες

Βίλες, εξοχικά, οικόπεδα, αγροτεμάχια, ενοικιαζόμενα δωμάτια και ξενοδοχεία… πολλών αστέρων από φορολογούμενους με χρέη στην εφορία θα βγουν στο σφυρί τις επόμενες ημέρες και στις Κυκλάδες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Cyclades24.gr, από την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, θα αρχίσουν να «βγαίνουν» στο σφυρί τα πρώτα ακίνητα.



Στο σφυρί τα ακίνητα πασίγνωστων επιχειρηματιών!

Πλούσιοι Eλληνες, με καταθέσεις εκατομμυρίων, με βίλες στην Αθήνα, εξοχικά σε νησιά και βουνά, χρωστούν τεράστια ποσά δανείων, με αποτέλεσμα να βλέπουν την περιουσία τους να βγαίνει στο… σφυρί.