Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

σεξουαλική κακοποίηση



Συνάντηση της ΠτΔ με την Σοφία Μπεκατώρου..

Με αφορμή τη δημόσια καταγγελία της Ολυμπιονίκη Σοφίας Μπεκατώρου κατά παράγοντα της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας, τον οποίο κατονόμασε ως δράστη σεξουαλικής κακοποίησης, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα την δεχθεί στο Προεδρικό Μέγαρο αύριο Δευτέρα, στις 14:00. 



Μόργκαν Φρίμαν: Κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση της εγγονής του

Ύστερα από σεξουαλική κακοποιήση 8 γυναικών ο Μόργκαν Φρίμαν έρχεται αντιμέτωπος με την κατηγορία πως έχει κακοποίησει σεξουαλικά την ίδια του την εγγονή.



Σοκ στα Χανιά: Νάρκωνε τον πατέρα και βίαζε την 13χρονη κόρη

Το μαρτύριο του βιασμού κατ΄επανάληψη έζησε επί δύο μήνες ένα 13χρονο κορίτσι στα Χανιά. Μάλιστα, ο δράστης που ήταν στενός φίλος του πατέρα του παιδιού, νάρκωνε τον πατέρα ώστε να μην μπορεί να αντιληφθεί τι συνέβαινε.



Βατικανό: Στο πλευρό των θυμάτων σεξουαλικής κακοποίησης

«Ντροπή και οργή» εξέφρασε σήμερα το Βατικανό, μετά την έρευνα που διενεργήθηκε στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ και έδειξε ότι περισσότεροι από 300 ιερείς της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας επί χρόνια κακοποιούσαν σεξουαλικά μικρά παιδιά.



Γούντι Άλεν: Νέα διάψευση στις κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης

Ο Γούντι Άλεν απέρριψε εκ νέου σήμερα τις κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης που έχει διατυπώσει σε βάρος του η θετή κόρη του, Ντίλαν Φάροου, κατηγορώντας την οικογένεια Φάροου ότι «επωφελείται κυνικά» από το κίνημα κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης για να εκτοξεύσει «αναξιόπιστους ισχυρισμούς».



#Metoo: Διαδήλωση στη Γαλλία κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης

Εκατοντάδες άνθρωποι διαδήλωσαν  σήμερα σε πόλεις της Γαλλίας για να καταγγείλουν περιστατικά παρενόχλησης, σεξουαλικής κακοποίησης και βιασμού που έχουν ζήσει, παίρνοντας  παράδειγμα από τις γυναίκες  που έχουν μοιραστεί τα προσωπικά βιώματά τους στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, χρησιμοποιώντας τις ετικέτες #metoo" και #Balancetonporc".