Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Σερένα Γουίλιαμς



Πρόστιμο 17.000 δολαρίων στην Σερένα Ουίλιαμς

Με πρόστιμο 17.000 δολαρίων τιμωρήθηκε η Σερένα Ουίλιαμς, μετά τις παραβάσεις των κανονισμών που δέχτηκε από το διαιτητή στη διάρκεια του τελικού του US Open, όπως ανακοινώθηκε από την ομοσπονδία του τένις των ΗΠΑ.



Τιμωρήθηκε η Σερένα Γουίλιαμς! Πρόστιμο για την «επίθεση» στο διαιτητή - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Η Σερένα Γουίλιαμς ήταν έξαλλη με τον διαιτητή στον τελικό του US Open, όπου γνώρισε την ήττα από τη Ναόμι Οσάκα και η συμπεριφορά της τόσο εναντίον του ρέφερι, όσο και γενικότερα στον αγώνα, έφερε την τιμωρία της, με πρόστιμο 17 χιλιάδων δολαρίων.



Γνωρίστε την Αλέξις, την κόρη της Σερένα Γουίλιαμς

Η κορυφαία τενίστρια Σερένα Γουίλιαμς μάς συστήνει μέσω του λογαριασμού της στο Instagram τη νεογέννητη κόρη της, την Αλέξις Ολίμπια Οχανιάν τζούνιορ.



Ο Έλληνας προπονητής της Σερένα Γουίλιαμς

Ο Πάτρικ Μουράτογλου είναι προπονητής τένις. Υπό τις οδηγίες του κατά καιρούς έχουν βρεθεί πολλοί διάσημοι τενίστες. Αυτή την περίοδο προπονεί αποκλειστικά την Σερένα Γουίλιαμς.

Γεννήθηκε στο Παρίσι στις 8 Ιουνίου 1970 από Έλληνα πατέρα και Γαλλίδα μητέρα. Ο πατέρας του Πάρις Μουράτογλου είναι επιχειρηματίας και ιδρυτής και πρόεδρος της EDF Énergies Nouvelles.



Τένις: Η γρίπη... νίκησε τη Σερένα Γουίλιαμς

Η Σερένα Γουίλιαμς ανακοίνωσε πως δεν θα λάβει μέρος στο Open του Κατάρ την επόμενη εβδομάδα, καθώς ταλαιπωρείται τις τελευταίες ημέρες από γρίπη. 

Η Αμερικανίδα σούπερ σταρ του τένις, Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης, ανακοίνωσε πως δεν πρόκειται να λάβει μέρος στο συγκεκριμένο τουρνουά, που θα διεξαχθεί από τις 21 έως τις 27 του μηνός στη Ντόχα.