Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 -

Σεμπά



Φεύγει ο Σεμπά, ανοίγει θέση ξένου στον Ολυμπιακό

Έπειτα από τον Φελίπε Πάρντο, που πρόσφατα πήρε μεταγραφή στην Τολούκα στο Μεξικό, παρελθόν από τον Ολυμπιακό αναμένεται να αποτελέσει και ο Σεμπά.

 

Ο Βραζιλιάνος επέστρεψε στο Ρέντη, μετά την παρουσία του στην Κίνα, αλλά δεν υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς.



Εκτός Ολυμπιακού οι Οφόε και Σεμπά

Τα λόγια του Βαγγέλη Μαρινάκη στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, δεν ήταν στον αέρα. Ο ισχυρός άνδρας των "ερυθρόλευκων" είχε τονίσει, φανερά εκνευρισμένος και απογοητευμένος, ότι θα ληφθούν μέτρα. Δεν πέρασαν λοιπόν παρά λίγες ώρες και άρχισε η "εκκαθάριση".



Ολυμπιακός: Δύσκολα με ΠΑΟΚ ο Σεμπά

Χωρίς τον Σεμπά, εκτός απροόπτου, θα υποδεχτεί ο Ολυμπιακός τον ΠΑΟΚ την Κυριακή για τη Super League.

Ο Βραζιλιάνος ακραίος δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον κράτησε στην Αθήνα για το ματς με την Μπαρτσελόνα και μάλιστα εκφράζονται φόβοι πως ίσως χάσει και κάποια από τα επόμενα ματς των «ερυθρόλευκων». 



Χωρίς Σεμπά και με 19 παίκτες ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ

Ο Σεμπά, που τιμωρήθηκε σήμερα με τρεις αγωνιστικές από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, είναι το μοναδικό σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Τάκης Λεμονής ενόψει του σημερινού αγώνα ρεβάνς με την ΑΕΚ για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.



Το deal Ολυμπιακού για Σεμπά

Ο Σεμπά είναι κι επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού, έχοντας έρθει με κανονική μεταγραφή από την Εστορίλ. Πόσα χρήματα όμως έδωσαν οι «ερυθρόλευκοι» στους Πορτογάλους;

ΟΒραζιλιάνος άσος ανακοινώθηκε το βράδυ της Τρίτης από την ομάδα του μεγάλου Λιμανιού, ερχόμενος για να δώσει ταχύτητα, αλλά και ποιότητα στα άκρα της «ερυθρόλευκης» επιθετικής γραμμής.



Έφτασε στην Αθήνα ο Σεμπά για τον Ολυμπιακό

Στην Αθήνα έφτασε για τον Ολυμπιακό ο βραζιλιάνος εξτρέμ Σεμπά. Τον παίκτη υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς.