Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Σελίν Ντιόν



Στο ντοκιμαντέρ «I Am: Celine Dion» θα μάθουμε τα πάντα για τη μάχη της σταρ με το σύνδρομο Stiff Person

Για τη μάχη της Σελίν Ντιόν με το σύνδρομο Stiff Person θα δούμε σε νέο ντοκιμαντέρ, που θα κυκλοφορήσει η Amazon MGM Studios. Η σκηνοθεσία της ταινίας που θα φέρει τον τίτλο «I Am: Celine Dion» είναι της Άϊρίν Τέιλορ Μπρόντσκι.



Η Σελίν Ντιόν κάνει φυσικοθεραπείες κάθε μέρα και ονειρεύεται να επιστρέψει στη σκηνή

διάσημη τραγουδίστρια Σελίν Ντιόν (Celine Dion) διαγνώστηκε με σύνδρομο Stiff Person πριν από ένα χρόνο. Πρόκειται για μια σπάνια νευρολογική πάθηση που χαρακτηρίζεται από προοδευτική ακαμψία και δυσκαμψία και προκαλεί επώδυνους μυϊκούς σπασμούς. Η ίδια, όμως, φαίνεται πως είναι μια μαχήτρια της ζωής και σύμφωνα με πηγές, είναι αποφασισμένη να επιστρέψει στη σκηνή.



Σελίν Ντιόν: Ακυρώνει την παγκόσμια περιοδεία της- Έντονη ανησυχία για την υγεία της

Για ακόμα μια φορά, η αγαπημένη στο κοινό τραγουδίσρια Σελίν Ντιόν , ακυρώνει την παγκόσμια περιοδεία της, καθώς συνεχίζει να δίνει μάχη με μια ανίατη ασθένεια.
Σε ανάρτηση της στο instagram εκφράζει την απογοήτευσή της, ενώ εξηγεί καρέ- καρέ τους λόγους που πήρε αυτή την απόφαση. Η ανησυχία των θαυμαστών της, τεράστια.



Σελίν Ντιόν: «H ζωή μου είναι τα παιδιά μου»

«Νομίζω ότι όταν έχεις ένα παιδί, είναι σαν να υπάρχει και μια άλλη καρδιά που μεγαλώνει μέσα σου. Έχεις δύο καρδιές», τονίζει μεταξύ άλλων η Σελίν Ντιόν σε συνέντευξή της.



Εσπευσμένα στο χειρουργείο η Celine Dion - Πάσχει από σπάνια ασθένεια

Την αναβολή των live εμφανίσεών της για λόγους υγείας ανακοίνωσε η Celine Dion, η οποία, μάλιστα, θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.



Ο καρκίνος χτυπά ξανά την οικογένεια της Σελίν Ντιόν

Δύσκολες ώρες για τη διάσημη τραγουδίστρια η οποία ξαναζεί τον ίδιο εφιάλτη για τρίτη φορά μέσα σε έναν χρόνο.