Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

σελίδα



Έπεσε το facebook: Προβλήματα σε πολλές χώρες και στην Ελλάδα

Σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία του facebook διαπιστώνονται αυτή την ώρα σε πολλές χώρες και στην Ελλάδα. Οι σελίδα δεν ανοίγει στους περισσότερους χρήστες ή εμφανίζει σε άλλους μήνυμα ότι βρίσκεται σε διαδικασία συντήρησης.



«Έπεσε» η σελίδα του ΥΠΕΞ μετά την απάντηση στον Τσαβούσογλου

Σε μία «θερμή» μέρα για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις με αφορμή την επέκταση της αιγιαλίτιδας ζώνης της χώρας μας, η σελίδα του υπουργείου Εξωτερικών "έπεσε".



Άνοιξέ η σελίδα για το κοινωνικό μέρισμα

Άνοιξέ σήμερα Κυριακή 26/11 η ειδική ιστοσελίδα για τις αιτήσεις στο νέο κοινωνικό μέρισμα.

Προς το παρόν οι χρήστες μπορούν μόνο να πάρουν πληροφορίες και όχι να υποβάλουν αίτηση με κωδικούς Taxisnet.

Σύμφωνα με το Koinonikomerisma.gr

Ενημερωθείτε αν είστε δικαιούχοι & δηλώστε ότι αποδέχεστε το Κοινωνικό Μέρισμα σε 6 βήματα



Σελίδα στο Facebook για τις τσούχτρες στην Αχαΐα: «Πού συνάντησα μέδουσες-τσούχτρες σήμερα»

Ενημέρωση μεταξύ λουόμενων για το που υπάρχουν μέδουσες στις παραλίες των Πατρών και της Αχαΐας, παρέχει η σελίδα που δημιουργήθηκε στο Facebook καθώς το πρόβλημα έχει ενταθεί ιδιαίτερα στις παραλίες της περιοχής.

Η σελίδα στο Facebook ονομάζεται «Πού συνάντησα μέδουσες-τσούχτρες σήμερα» και οι δημιουργοί τους εξηγώντας το λόγο για τον οποίο την έφτιαξαν αναφέρουν:



Χάκερ σε σελίδα του Φ.Ολάντ: «Σας καλώ να σας κεράσω ένα ποτό στο αποχαιρετιστήριο πάρτι μου» (φωτό)

Με ανοιχτό το στόμα έμειναν εχθές, Τετάρτη, οι «φίλοι» του Γάλλου προέδρου στο Facebook, αντικρίζοντας την πρόσκληση που δημοσιεύτηκε από τον επίσημο λογαριασμό του Ολάντ και η οποία τους καλούσε να περάσουν για ένα ποτό από το αποχαιρετιστήριο πάρτι του, στο προεδρικό μέγαρο!



Λεβέντης: Μελανή σελίδα στην ιστορία τα δύο χρόνια ΣΥΡΙΖΑ

«Τα δύο χρόνια ΣΥΡΙΖΑ δυστυχώς αποτελούν μελανή σελίδα στην νεότερη πολιτική ιστορία, γιατί κερδήθηκαν με υποσχέσεις ανεκπλήρωτες και συνθήματα ψεύτικα» δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων στο κόψιμο της πίτας του κόμματός του.