Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Σείχης



Θρίλερ με τις κόρες του σεΐχη του Ντουμπάι- Τι λέει στην επιστολή της η πριγκίπισσα Λατίφα

Επιστολή στη βρετανική αστυνομία, με την οποία ζητούσε να ανοίξει και πάλι η έρευνα για την απαγωγή της μεγαλύτερης αδελφής της σε δρόμο του Κέμπριτζ το 2000, έχει απευθύνει η πριγκίπισσα Λατίφα, μια από τις κόρες του ηγέτη του Ντουμπάι, όπως μετέδωσε σήμερα το BBC.



Πριγκίπισσα Χάγια και σεΐχης του Ντουμπάι: Μάχη για το ακριβότερο διαζύγιο στην ιστορία της Βρετανίας

Τα φώτα της δημοσιότητας έχουν πέσει πάνω στη δικαστική μάχη που θα δώσουν στα τέλη Ιουλίου δύο από τις διασημότερες δικηγόρους διαζυγίων της Βρετανίας, για την έκδοση του διαζυγίου της 45χρονης πριγκίπισσας Χάγια της Ιορδανίας και του 69χρονου σεΐχη του Ντουμπάι Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ, τον οποίο η σύζυγός του κατηγορεί για κακοποίηση.



Οι "μυστικές" διακοπές του του σεΐχη του Κατάρ στο Ναύπλιο

Διακοπές στο Ναύπλιο κάνει ο πρωθυπουργός του Κατάρ και μέλος της βασιλικής οικογένειας της χώρας σεΐχης Χαμάντ Μπιν Τζάσιμ Μπιν Τζάμπρ αλ-Θάνι, μαζί με την οικογένειά του.

Ο σεΐχης έφτασε στην όμορφη πόλη με την πολυτελή θαλαμηγό Al Mirqab.



Σεΐχης του Κατάρ: Δεν αλλάζουμε εξωτερική πολιτική

Το Κατάρ απορρίπτει κατηγορηματικά κάθε ανάμιξη στην εξωτερική πολιτική του, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών του εμιράτου, εν μέσω της σοβαρής διπλωματικής κρίσης με επίκεντρο τη χώρα του η οποία κατηγορείται για υποστήριξη της «τρομοκρατίας» από τη Σαουδική Αραβία και τους συμμάχους της.



Στο Κατάρ ο Καμμένος - Συναντήθηκε με τον Σείχη πρωθυπουργό

Με στόχο την ενίσχυση των σχέσεων της Ελλάδας με το Κατάρ ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας, Πάνος Καμμένος, πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στο εμιράτο.



Ντουμπάι: Έφοδο στο Δημόσιο έκανε ο σεΐχης και είδε άδεια γραφεία

Ο σεΐχης Μοχάμεντ Μπιν Ρασίντ συνηθίζει να κάνει αιφνιδιαστικές επισκέψεις σε δημόσιες υπηρεσίες για να διαπιστώνει πώς πάνε τα πράγματα. 

Η τελευταία του πάντως, περίπου στις 7:30, ήταν μάλλον απογοητευτική, καθώς βρήκε πολλά άδεια γραφεία. Η μέρα ήταν Κυριακή, καθημερινή δηλαδή για τον αραβικό κόσμο..