Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Σαββατοκύριακο



Καιρός: Σαββατοκύριακο για παραλίες

Ιδανικός για παραλία θα είναι ο καιρός το Σαββατοκύριακο, με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 35 βαθμούς Κελσίου σε περιοχές της χώρας. Στην Κεντρική Μακεδονία, η απολύτως μέγιστη θερμοκρασία αναμένεται να είναι οι 37 βαθμοί.



Καιρός: Προσοχή το Σαββατοκύριακο

Ο καιρός δεν λέει να δείξει ότι βρισκόμαστε ήδη στην Άνοιξη, και οδεύουμε προς τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού. Ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου έκανε μια ανάρτηση που περιγράφει τον καιρό τις επόμενες ημέρες, ενώ η πρόγνωση της ΕΜΥ «δείχνει» βροχές και καταιγίδες σε όλη σχεδόν τη χώρα τις επόμενες ώρες, και αλλαγή σκηνικού με ακραία φαινόμενα.

Πρόγνωση της ΕΜY για τις επόμενες μέρες



Ο καιρός του Σαββατοκύριακου

Αναλυτικά πώς θα είναι ο καιρός το Σάββατο, 19.01.2019
Αττική
Καιρός: Αραιές νεφώσεις που το απόγευμα θα πυκνώσουν.
Άνεμοι: Νοτιοδυτικοί 3 έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 06 έως 15 βαθμούς Κελσίου.



Αποχή διαρκείας σε 10 περιφερειακά λιμάνια το Σαββατοκύριακο

Σε αποχή διαρκείας από την εργασία του Σαββατοκύριακου, προχωρούν από αύριο 27/10/2018 οι εργαζόμενοι στα 10 περιφερειακά λιμάνια της χώρας (Αλεξανδρούπολης, Βόλου, Ελευσίνας, Ηγουμενίτσας, Ηρακλείου, Καβάλας, Κέρκυρας, Λαυρίου, Πάτρας, Ραφήνας) ζητώντας την άμεση υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας 2018 που έχει συμφωνηθεί με τις διοικήσεις



Νέα Υόρκη: Μόλις πέρασε το πρώτο σαββατοκύριακό χωρίς πυροβολισμούς εδώ κι 25 χρόνια

Σε μία πρωτοφανή -για τα δεδομένα της NY- διαπίστωση κατέληξαν οι αστυνομικές αρχές της πόλης, καθώς το σαββατοκύριακο 13 και 14 Οκτωβρίου, ήταν το πρώτο εδώ και 25 χρόνια, κατά τη διάρκεια του οποίου δεν σημειώθηκε ούτε ένα περιστατικό πυροβολισμών.



Σαββατοκύριακο με τοπικές βροχές και καταιγίδες

Τοπικές βροχές και καταιγίδες αναμένονται από το απόγευμα του Σαββάτου σε ολόκληρη τη χώρα, οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά βόρειοι, ενώ στο Αιγαίο αναμένεται να φτάσουν τα 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 28 βαθμούς Κελσίου.