Τρίτη 14 Μαΐου 2024 -

Σασμός νεα επεισόδια



Σασμός: Ο Μαθιός πανικοβάλλεται με την πρόθεση του Μανόλη να παραδώσει το όπλο..

Τρία επεισόδια του «Σασμού» θα προβληθούν την ερχόμενη εβδομάδα. Μεγάλη Δευτέρα, Μεγάλη Τρίτη και Μεγάλη Τετάρτη, οι θαυμαστές της σειράς θα παρακολουθήσουν τις καταιγιστικές εξελίξεις μέσα από την συχνότητα του Alpha λίγο πριν οι πρωταγωνιστές αποχαιρετήσουν το τηλεοπτικό κοινό για Πάσχα.



Σασμός: Τι θα δούμε την ερχόμενη εβδομάδα..

Ο Σταύρος, με δικηγόρο τη Στέλλα, θέλει να πάει δικαστικώς την Αργυρώ και να διεκδικήσει την επιμέλεια του Πετρή.Την ίδια στιγμή, μια φωτιά καίει το σπίτι των Σταματάκηδων και κάποιοι πιστεύουν πως ευθύνεται ο Παύλος. Έπειτα, η Βασιλική ζητάει σασμό, ενώ η Καλλιόπη ψάχνει τρόπο να εκδικηθεί.



Σασμός: Η δολοφονία του Πέτρου ανοίγει νέο κύκλο μίσους

Το επεισόδιο της Δευτέρας στη σειρά “Σασμός” θα ανατρέψει τα πάντα, καθώς ανοίγει νέα βεντέτα. Το μίσος πρωταγωνιστεί ξανά, ενώ το μόνο βέβαιο είναι ότι τίποτα δεν θα είναι το ίδιο ύστερα από τον φόνο του Πετρή.



Σασμός: Τι θα δούμε στα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας..

Απίστευτες ανατροπές στην τηλεοπτική σειρά Σασμός. Η Σεμίνα είναι εφησυχασμένη μετά την ανακάλυψη της για την αρχαιοκαπηλία. Ένα αναπάντεχο γεγονός όμως διαταράσσει και πάλι τις ισορροπίες.

Σασμός: Δευτέρα 29 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 50



Σασμός: Συγκλονιστικές εξελίξεις στα επεισόδια της νέας εβδομάδας..

Απίστευτες ανατροπές στην τηλεοπτική σειρά Σασμός. Ένα ραντεβού της Μαρίνας με τον Αντώνη διακόπτεται από μια φρικτή αποκάλυψη: Σ’ ένα χαντάκι στο πλάι του δρόμου ανακαλύπτεται κάτω απ’ τα χώματα το πτώμα μιας γυναίκας…

 Δευτέρα 22 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 46