Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Σάσα Σταμάτη



«Άφωνοι» στο πλατό του ΣΚΑΪ - Δείτε πoια έκανε «ντου» φωνάζοντας «στοπ, στοπ»

Σήμερα το μεσημέρι ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Μιχάλης Τσώχος υπέστη ένα μικρό σοκ καθώς παρουσίαζε την αθλητική εκπομπή του, όταν το πλατό εισέβαλε η -πάντα θορυβώδης- Σάσα Σταμάτη! 

Η παρουσιάστρια εισέβαλε στο πλατό της εκπομπής Goal χωρίς σύνορα φωνάζοντας «Στοπ, στοπ» αφήνοντας... κόκαλο τον Μιχάλη Τσώχο. 



Σκίστηκε το παντελόνι της Σάσας Σταμάτη on air

H Σάσα Σταμάτη στη σημερινή της εκπομπή έχει καλεσμένο τον Τρύφωνα Σαμαρά. Η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της ξεκίνησαν την εκπομπή με πολύ κέφι και χορό. Στη συνε΄χεια κάθισαν στον καναπέ όπου συνομίλησαν με τον γνωστό κομμωτή. 



Τζώρτζης Παπανικολάου: Ο πρώην παίκτης του MasterChef συγκλόνισε με την εξομολόγησή του

Ο Τζώρτζης Παπανικολάου το μεσημέρι της Κυριακής τη Σάσα Σταμάτη και μίλησαν για όλα.

Φυσικά, το MasterChef και η Γωγώ βρέθηκαν στο επίκεντρο της κουβέντας. Όμως, υπήρξε ένα σημείο της κουβέντας που συγκλόνισε τους πάντες και φανέρωσε στο κοινό το άλλο πρόσωπο του Τζώρτζη.



«Απολύθηκα στον αέρα του Mega! Μου είπε στο ακουστικό “σήκω και φύγε τώρα”»

«Έφταιγα, θέλω να είμαι δίκαιη. Και ότι λάθη έχω κάνει τα έχω πληρώσει όλα στη ζωή μου. Είπα χοντράδα». Η ομολογία της γνωστής παρουσιάστριας ταρακούνισε τους συνεργάτες της όταν τους περιέγραψε πώς συνέβει το περιστατικό.

Για την απόλυσή της από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega μίλησε στον αέρα της εκπομπής της «Oohlala» η Σάσα Σταμάτη.



Σπυροπούλου: Να μου πεις με ποιο πρόσωπο ήρθα σήμερα, με το ένα ή με το άλλο;

Για την αποχώρησή της από το Survivor, αλλά και για τα όσα ακούγονται για την αλλαγή στη συμπεριφορά και το προφίλ της, κλήθηκε να απαντήσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Τι λέει για όσους την κατηγορούν για διπροσωπία, την κόντρα με τη Σάσα Σταμάτη και τους συνεργάτες που λέγεται ότι απέλυσε στο παρελθόν;



Μάγκυ Χαραλαμπίδου: Πέρασα δύσκολα με το διαζύγιό μου από τον Γιώργο Πολυχρονίου

Καλεσμένη στο “Ooh la la” ήταν χθες η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τον χωρισμό της από τον Γιώργο Πολυχρονίου.

«Έχω περάσει διάφορες φάσεις. Ειδικά τότε με το διαζύγιό μου με τον Γιώργο Πολυχρονίου είχα περάσει δύσκολα. Εμένα δεν μου άρεσε ποτέ να δημιουργώ σκάνδαλα… Νομίζω ότι ο κόσμος μπορεί να θεωρεί ότι μου αρέσουν τα σκάνδαλα.