Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

santa run



Χανιά: Ξεχύθηκαν στους δρόμους οι Άη Βασίληδες του Santa Run

Για 9η χρονιά τα Χανιά βάφτηκαν κόκκινα από τους εκατοντάδες Άγιους Βασίληδες της πιο γιορτινής φιλανθρωπικής εκδήλωσης που έχει γίνει θεσμός στην πόλη.

Του ανταποκριτή μας από το flashnews.gr στην Κρήτη



Χανιά: Πλημμύρισε από… Άγιους Βασίληδες

Ένα ποτάμι από Άι Βασίληδες «πλημμύρισε» σήμερα την πόλη των Χανίων, όπου για έκτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώθηκε η εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα Santa Run.

Περισσότεροι από 5.000 πολίτες κάθε ηλικίας συμμετείχαν στο κάλεσμα των διοργανωτών, συγκεντρώνοντας χρήματα για τις ανάγκες ιδρυμάτων της πόλης.



Κλειστοί δρόμοι για πέντε ώρες στην Αθήνα λόγω του «Santa Run»

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδούς και λεωφόρους του Δήμου Αθηναίων στο κέντρο της πρωτεύουσας έχουν προγραμματιστεί για σήμερα, Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, λόγω διεξαγωγής της εκδήλωσης «Athens Santa Run». 

Συγκεκριμένα, οι ρυθμίσεις αυτές θα ισχύσουν από 10.00-13.00 στους εξής δρόμους



Οι Αγιο Βασίληδες βγαίνουν αύριο στους δρόμους-Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το Santa Run

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα προχωρήσει την Κυριακή (4 Δεκεμβρίου), από τις 10 το πρωί έως και τη 1 το μεσημέρι, η Τροχαία Αττικής, λόγω διεξαγωγής της εκδήλωσης «Athens Santa Run».



Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν αύριο στην Αθήνα λόγω του «Santa Run»

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδούς και λεωφόρους του δήμου Αθηναίων στο κέντρο της πρωτεύουσας έχουν προγραμματιστεί την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, λόγω διεξαγωγής της εκδήλωσης «Athens Santa Run». 

Συγκεκριμένα, οι ρυθμίσεις αυτές θα ισχύσουν από 10.00-13.00 στους εξής δρόμους



Συγκινεί η 7χρονη: Έδωσε τα λεφτά από τα κάλαντα σε φτωχά παιδιά

Την συγκίνηση σκόρπισε χθες το βράδυ η Μελίτα, ένα μικρό κορίτσι, που όπως αποκαλύφθηκε στην λήξη της διοργάνωσης του Santa Run, στο 1ο Γυμνάσιο Χανίων έκανε μια πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

Ζήτησε απο τους γονείς της, τα χρήματα που συγκέντρωσε απο τα κάλαντα των Χριστουγέννων να δοθούν για τα φτωχά και ανήμπορα παιδιά των Χανίων.