Δευτέρα 17 Μαΐου 2021 -
Ξάστερος ουρανός

18 °C

Σήμερα, 17. Μαΐου 2021

σαμποτάζΠως κάνετε σαμποτάζ στο ανοσοποιητικό σας σύστημα

Μη σκέφτεστε μονομερώς και επιφανειακά και μη θεωρείτε πως ο μόνος τρόπος για να βλάψετε τον εαυτό σας είναι το κάπνισμα και η κατανάλωση αλκοόλ.
Οι τρόποι που βλάπτουν την υγεία και το ανοσοποιητικό σύστημα είναι σαφώς περισσότεροι, ποικίλουν και μπορεί ήδη να εξασκείτε πολλούς από αυτούς ασυνείδητα και να υποβάλετε τον οργανισμό σας σε διόλου αμελητέες συνέπειες.Αδίστακτοι! Έβαζαν βελόνες ραψίματος μέσα σε φράουλες που πωλούνται σε σούπερ-μάρκετ στην Αυστραλία!

Η Πολιτεία Κουίνσλαντ της Αυστραλίας προσέφερε σήμερα αμοιβή 100.000 δολαρίων Αυστραλίας (61.500 ευρώ) για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψη αυτών που τοποθέτησαν βελόνες ραψίματος μέσα σε φράουλες.Το σαμποτάζ του Έβρου (1965)

Την άνοιξη του 1965, ή 117 Μοίρα Πεδινού Πυροβολικού , πού έδρευε στην ‘Ορεστιάδα, απέστειλε στο Κιλκίς 23 αυτοκίνητα τύπου «Τζαίημς» (GMC), αρκετά από τα όποια έμειναν στο δρόμο από διάφορες βλάβες, οφειλόμενες κυρίως σε κακή συντήρηση.Ατύχημα σε γερμανική φρεγάτα στον Πειραιά: Ερευνάται η περίπτωση σαμποτάζ!

Η  γερμανική φρεγάτα F215 FGS Brandenburg κλάσης F123 που εκτελεί χρέη πλοίου διοίκησης της μόνιμης ΝΑΤΟϊκής ναυτικής δύναμης SNMG2 (Standing NATO Maritime Group 2) υπέστη μεγάλες ζημιές, μέχρις σημείου που να παρουσιάζει... κλίση (!) σε ένα πολύ περίεργο ατύχημα (;) κατά τον απόπλου της από το λιμάνι του Πειραιά.
 


Φόβος Τσακαλώτου για σαμποτάζ από το Βερολίνο

Με τον φόβο του σαμποτάζ από το Βερολίνο φεύγει σήμερα το απόγευμα για τις Βρυξέλλες ο υπουργός Οικονομικών κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος επιχειρώντας να έχει σειρά επαφών πριν από τη σύνοδο των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης.Λαβρόφ: "Κάποιοι δεν θέλουν την επίλυση του Κυπριακού"

Τη δέσμευση ότι η Ρωσία θα συμβάλλει στις προσπάθειες διευθέτησης του Κυπριακού στο πλαίσιο των αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ εξέφρασε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, στη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.