Τρίτη 06 Δεκεμβρίου 2022 -

σαλαχιΝεκρός 42χρονος από την Αυστραλία μετά από επίθεση από σαλάχι

Από ανακοπή καρδιάς πέθανε ένας 42χρονος στην Αυστραλία, που την ώρα που κολυμπούσε στην ακτή της Τασμανία δέχθηκε επίθεση από σαλάχι, σύμφωνα με την αστυνομία. 

Παρά τς προσπάθειες να τον επαναφέρουν στη ζωή, ο άνδρας εξέπνευσε. "Σαλάχι": Το Υποβρύχιο drone που δεν ανιχνεύεται - Το νέο υπερ όπλο της Τουρκίας

Ενα νέο υποβρύχιο υπερ-όπλο, αποκτά η Τουρκία, το οποίο θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για κατασκοπεία, όσο και για επίθεση.

Πρόκειται για το «σαλάχι», το πρώτο οπλισμένο υποβρύχιο drone τουρκικής κατασκευής, που αποτελεί ουσιαστικά μία «κινητή νάρκη» η οποία έχει τη δυνατότητα να ανατινάξει εχθρικά πλοία.Ο πιο ικανός κολυμβητής των ωκεανών έγινε ρομπότ!

Ερευνητές στη Σιγκαπούρη κατασκεύασαν ένα υποβρύχιο ρομπότ το οποίο μοιάζει εμφανισιακά και κολυμπά σαν σαλάχι, χρησιμοποιώντας μόνο μοτέρ και πτερύγια για να κινείται στον νερό, παραπέμποντας άμεσα στον βιολογικό «ομόλογό» του.Κρήτη: Σαλάχι επιτέθηκε σε λουόμενο - Στο νοσοκομείο με 18 ράμματα

Μια απίστευτη επίθεση δέχθηεκ λουόμενος σε θάλασσα στα Χανιά. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Χανιώτικα Νέα», ένας άνδρας που μένει στα Χανιά πήγε την Κυριακή το απόγευμα να απολαύσει την θάλασσα της Νέας Χώρας.