Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

ΣΑΚΗΣ ΤΑΝΙΜΑΝΙΔΗΣ



Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Ο λαμπερός γάμος τους στη Σίφνο με τους διάσημους καλεσμένους! (φώτο)

Μετά από τρία σχεδόν χρόνια σχέσης, αμέτρητα ταξίδια, αποδράσεις και όμορφες στιγμές, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, σε μία ρομαντική τελετή στην μαγευτική Σίφνο.



Η Χριστίνα Μπόμπα με νυφικό λίγες μέρες πριν το γάμο της

Η αντίστροφη μέτρηση για το γάμο του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα έχει αρχίσει καθώς οι δυο τους θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας το Σάββατο στη Σίφνο.

Τις προηγούμενες μέρες η ευτυχισμένη νύφη βρέθηκε στο ατελιέ της σχεδιάστριας Σήλιας Κριθαριώτη, όπου πραγματοποίησε μια από τις τελευταίες της πρόβες.



O Σάκης Τανιμανίδης ράβει το γαμπριάτικο κοστούμι του

Ο Σάκης Τανιμανίδης επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο και λίγο πριν τον τελικό του Survivor βρήκε χρόνο να πάει να ράψει το custom made κοστούμι που θα φορέσει ως γαμπρός.



Η Χριστίνα Μπόμπα αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το γάμο της με το Σάκη Τανιμανίδη

Το ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας την πρώτη μέρα του Σεπτεμβρίου στη Σίφνο.

Η Χριστίνα Μπόμπα μίλησε για τις προετοιμασίες του γάμου της, αποκαλύπτοντας ακόμα ποια σχεδιάστρια θα επιμεληθεί το νυφικό της.



Χριστίνα Μπόμπα: Επιστροφή στην Ελλάδα μετά την απόδρασή της στον Άγιο Δομίνικο

Η Χριστίνα Μπόμπα έμεινε στον Άγιο Δομίνικο για περίπου τρεις εβδομάδες, ώστε να βρίσκεται στο πλευρό του αγαπημένου της. Εκείνη και ο Σάκης Τανιμανίδης έζησαν έναν μικρό μήνα του μέλιτος, πριν τον προγραμματισμένο γάμο τους τον Σεπτέμβριο στην Σίφνο.



Survivor: Το υπέρογκο ποσό που ζήτησε ο Σάκης Τανιμανίδης - H απάντηση του Τούρκου παραγωγού

Ο παρουσιαστής που είπε "όχι" στο παιχνίδι παρά τα 4,000 ευρώ την εβδομάδα που θα έπαιρνε και οι απαιτήσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.