Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

σακελλαρίδης



Σακελλαρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάρει μεγάλη απόσταση από την αριστερά

Χρωστάμε στην κοινωνία να την πείσουμε ότι υπάρχει ένας άλλος δρόμος απέναντι στην παντοκρατορία του κ. Μητσοτάκη», τόνισε σήμερα ο υπεύθυνος πολιτικού σχεδιασμού της Νέας Αριστεράς, Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάρει «μεγάλη απόσταση από την αριστερά» με αφορμή «τις συμπεριφορές και το πολιτικό λόγο» που παρατηρούνται.



Σακελλαρίδης: Η συμφωνία Ευρώπης - Τουρκίας δεν σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα των μεταναστών

Στη Μυτιλήνη βρίσκεται σήμερα, δεύτερη ημέρα της περιοδείας του στο βόρειο Αιγαίο, κλιμάκιο της Διεθνούς Αμνηστίας με επικεφαλής το Γαβριήλ Σακελλαρίδη, διευθυντή του ελληνικού τμήματος της οργάνωσης.



Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Η επιστροφή και ο νέος του ρόλος

Την ηγεσία του ελληνικού τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας αναλαμβάνει ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης. Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, που παραιτήθηκε από βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τον Νοέμβριο του 2015, επέλεξε να μείνει εκτός πολιτικής σκηνής.



Πρώην υπουργός… αρνήθηκε να τον συνοδεύουν άνδρες ασφαλείας

Υπάρχουν και πρώην υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ που, ενώ δικαιούνται να έχουν στη διάθεσή τους φρουρά και ασφάλεια, ούτε καν διανοήθηκαν ποτέ να µπουν σε αυτή τη διαδικασία για να εξασφαλίσουν έναν «βολικό υπηρέτη».



«Χαζομπαμπάς» ο Γ. Σακελλαρίδης - Ταΐζει την 8μηνη κορούλα του (φωτό)

Εδώ και οκτώ μήνες, η ζωή του πρώην κυβερνητικού εκπρόσωπου και μέλους της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Γαβριήλ Σακελλαρίδης και της γνωστής πολιτικής συντάκτριας Ράνιας Τζίμα έχει αλλάξει ριζικά χάρη στην έλευση της κόρη τους που ήρθε στη ζωή τον περασμένο Αύγουστο.



Σφοδρή επίθεση Σακελλαρίδη κατά του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης έσπασε την σιωπή του και αποφάσισε να μιλήσει για όλους και για όλα. Στην συνέντευξη του στην Καθημερινή ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, ήταν πραγματικός χείμαρρος κατά του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης που υπηρέτησε ως κυβερνητικός εκπρόσωπος και βουλευτής. Επίσης μίλησε και για την ζωή μετά τον ΣΥΡΙΖΑ.