Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

σαφαρι



Ελέφαντας σηκώνει στον αέρα λεωφορείο με τουρίστες

Τον τρόμο έζησαν οι τουρίστες σε σαφάρι στη Νότια Αφρική, την ώρα που ένας ελέφαντας σήκωσε στον αέρα το λεωφορείο που επέβαιναν.



Ελέφαντας πήγε να επιτεθεί σε τουρίστες: Δείτε την στιγμή

Επίθεση πήγε να κάνει ένας ελέφαντας σε όχημα γεμάτο τουρίστες κατά τη διάρκεια σαφάρι στο Manyeleti Game Reserve στην Μπουμαλάγκα της Νότιας Αφρικής. 'Εκανε την εμφάνιση του ξαφνικά και έτρεξε απειλητικά κατά του αυτοκινήτου.  Ο οδηγός αμέσως άρχισε να κάνει όπισθεν. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα το ζώο ξαφνικά ηρέμησε και άφησε ήσυχους τους τουρίστες, χωρίς κάποιος να πάθει το παραμικρό.



Σαφάρι από την εφορία στην πλατφόρμα του Airbnb. Πως οι πελάτες καίνε τους ιδιοκτήτες

Αν δείτε μήνυμα από πελάτη που θέλει να ενοικιάσει το ακίνητό σας, που το έχετε σε κάποια πλατφόρμα Airbnb, Booking μην είστε απόλυτα σίγουροι πως δεν πρόκειται για ελεγκτή της εφορίας. Οι αρμόδιες αρχές έχουν εξαπολύσει κυνηγητό και παριστάνοντας τους πελάτες προσπαθούν να εντοπίσουν περιπτώσεις που δεν έχουν δηλώσει τα ακίνητά τους, ενώ τα ενοικιάζουν.



Σαφάρι κατέληξε σε αεροπορική τραγωδία: 11 νεκροί στην Τανζανία

Αεροπορική τραγωδία με τουλάχιστον 11 νεκρούς σημειώθηκε στην Τανζανία, στην περιοχή μεταξύ του όρους Κιλιμάντζαρο και του Σερενγκέτι.



«Σαφάρι» στη Βουλή για να βρουν γραφεία Δ. Καμμένος και Μ. Γεωργιάδης

Κανονικό «σαφάρι» στους διαδρόμους της Βουλής άρχισαν χθες οι αρμόδιοι μήπως και βρεθεί άδειος χώρος για να στεγάσει τα γραφεία των νεοεκλεγέντων αντιπροέδρων της Βουλής, Δημήτρη Καμμένου και Μάριου Γεωργιάδη.



Startup Safary Athens: Τριήμερο σαφάρι νεοφυούς επιχειρηματικότητας

Για τρίτη χρονιά το Startup Safary Athens «ανοίγει» τους χώρους της επιχειρηματικότητας σε όλη την Αθήνα και καλεί τα ανήσυχα πνεύματα στα events που έχει διοργανώσει από την Παρασκευή (18/11) έως την Κυριακή (20/11).