Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

Ρούπα



Αποφυλακίζεται η Πόλα Ρούπα

Βγαίνει από τη φυλακή η Πόλα Ρούπα η οποία έχει καταδικαστεί ως μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας».

Όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΪ το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θήβας έκανε δεκτό το αίτημά της για υφ΄ όρον απόλυση καθώς είναι μητέρα ανήλικου τέκνου.



Συνήγορος Πόλας Ρούπα και Νίκου Μαζιώτη: Η υγεία τους έχει επιδεινωθεί επικίνδυνα

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της, ειδικά η η ζωή του Νίκου Μαζιώτη αντιμετωπίζει άμεσο κίνδυνο.



Μήνυση στον εισαγγελέα - επόπτη των φυλακών Κορυδαλλού από Ρούπα - Μαζιώτη

Μηνυτήρια αναφορά κατά του επόπτη των φυλακών Κορυδαλλού για ακούσια νοσηλεία και για παράνομη κράτηση του στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, καταθέτουν οι Νίκος Μαζιώτης και Πόλα Ρούπα τις προσεχείς ημέρες. 



Αρνήθηκαν να μείνουν στο νοσοκομείο οι απεργοί πείνας Μαζιώτης - Ρούπα

Απεργία πείνας πραγματοποιούν εδώ και 23 ημέρες ο Νίκος Μαζιώτης και η Πόλα Ρούπα, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, αλλά αρνήθηκαν να παραμείνουν και επέστρεψαν στη φυλακή.



Σε απεργία πείνας Μαζιώτης και Ρούπα

Με αιτήματα για την επικοινωνία με το παιδί τους αλλά και τις μεταξύ τους συναντήσεις καθώς και με ζητήματα που αφορούν στον νέο σωφρονιστικό κώδικα και στις φυλακές τύπου Γ' Νίκος Μαζιώτης και Πόλα Ρούπα ξεκίνησαν από το Σάββατο απεργία πείνας.



Το όνομά του Λουκά Παπαδήμου υπήρχε στις σημειώσεις της Ρούπα

Έντονο προβληματισμό προκαλεί το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα στο πλαίσιο των περικοπών των αστυνομικών – φρουρών μειώθηκε η φρουρά του Λουκά Παπαδήμου και από τους συνολικά 12 αστυνομικούς, ένα όχημα και μια μοτοσικλέτα “έπεσε” στα οκτώ άτομα, ένα συνοδευτικό αυτοκίνητο και μια μοτοσικλέτα.