Τρίτη 14 Μαΐου 2024 -

ρούχων



Σπιτική και φυσική βαφή ρούχων με φρούτα και λαχανικά

Τα παλαιότερα χρόνια οι άνθρωποι χρησιμοποιούσαν τα φρούτα, τα λαχανικά και τα λουλούδια για να αλλάζουν το χρώμα στα ρούχα τους. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε κι εσείς με ελάχιστα και οικονομικά υλικά.

Πάρτε τα λαχανικά σας που κοντεύουν να χαλάσουν (πχ. σπανάκι ή παντζάρια) καθώς και φλούδες από φρούτα (πορτοκάλια, λεμόνια) και πιάστε δουλειά.



Μπανγκλαντές: Στους 13 οι νεκροί από έκρηξη σε εργοστάσιο ρούχων

Ο απολογισμός της έκρηξης σε μια υφαντουργία του Μπανγκλαντές αυξήθηκε χθες στους 13 νεκρούς, ενώ οι τραυματίες είναι πάνω από πενήντα από τη νέα καταστροφή που έπληξε τη βιομηχανία ρούχων του Μπανγκλαντές, η οποία έχει έσοδα που υπολογίζεται ότι ανέρχονται συνολικά σε 30 δισεκατομμύρια δολάρια τον χρόνο.



Ινδία: Δίδυμα πνίγηκαν μέσα σε πλυντήριο ρούχων

Σοκ έχει προκαλέσει στην Ινδία ο τραγικός χαμός δύο διδύμων αγοριών, τα οποία πιστεύεται πνίγηκαν μέσα με πλυντήριο ρούχων όταν η μητέρα τους πετάχτηκε σε μια δουλειά έξω από το σπίτι, αφήνοντάς τα μόνα για έξι λεπτά.



Τέσσερα μυστικά για το πλύσιμο των ρούχων

Τα πλυντήρια των ρούχων είναι σημαντικός σύμμαχος της νοικοκυράς και υπόσχονται αστραφτερό καθάρισμα.

 

Ωστόσο, υπάρχουν μερικά μυστικά και κόλπα που αν τα ακολουθήσετε θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη όσον αφορά την καθαριότητα των ρούχων. 

Δείτε τέσσερα από αυτά...