Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Ρωσσία



Απειλές από το ISIS για επιθέσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο: Σκοτώστε τους όλους

Το ISIS καλεί τους υποστηρικτές του να εξαπολύσουν επιθέσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο, που διοργανώνεται τον επόμενο μήνα στη Ρωσία.

Χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο, μέλη του ISIS έχουν κυκλοφορήσει αφίσες με απειλητικά μηνύματα, όπως αυτή που ένα μαχαίρι «κόβει» το logo του μουντιάλ και η λεζάντα γράφει: Σκοτώστε τους όλους.



Παγκόσμια ανησυχία από το χτύπημα στη Συρία - Δείτε εικόνες από τη Δαμασκό (Βίντεο+Φωτό)

Οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ, της Βρετανίας και της Γαλλίας εξαπέλυσαν συντονισμένες επιθέσεις εναντίον εγκαταστάσεων στη δυτική Δαμασκό στις 4 το πρωί. Τα χτυπήματα ανακοίνωσε ο ίδιος ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ σε ομιλία του προς το αμερικανικό έθνος. 



Η Ρωσία υπερθερμαίνεται 2,5 φορές ταχύτερα από τον υπόλοιπο πλανήτη

Η Ρωσία υπερθερμαίνεται 2,5 φορές ταχύτερα από τον παγκόσμιο μέσο όρο και οι ειδικοί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τις επιπτώσεις της υπερθέρμανσης του πλανήτη, ιδιαίτερα στο στρώμα πάγου της Σιβηρίας και στη διατάραξη της έναρξης του χειμώνα.



Εντατικοποιεί την εκπαίδευση των ναυτικών πιλότων της η Ρωσσία

Το Πολεμικό Ναυτικό της Ρωσίας το 2015 εντατικοποίησε την εκπαίδευση πλοιάρχων που έχουν στα πλοία τους την αεροπορία, και των ναυτικών πιλότων, ανέφερε την Τετάρτη ο αρχηγός της Ναυτικής Αεροπορίας του Πολεμικού Ναυτικού Ίγκορ Κόζιν, γράφει το πρακτορείο TASS.