Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Ρώσοι τουρίστες



Τέταρτοι στις αφίξεις στην Ελλάδα οι Ρώσοι τουρίστες

Στον απόηχο των απελάσεων των Ρώσων διπλωματών από την Ελλάδα και των «αντίποινων» της Ρωσίας με την απέλαση Ελλήνων διπλωματών,  η ρωσική πρεβεία στην Ελλάδα «πανηγυρίζει» για τις προτιμήσεις των Ρώσων τουριστών στη χώρα μας.



Η Ελλάδα στις πρώτες επιλογές των Ρώσων τουριστών

Οι πιο δημοφιλείς προορισμοί που επιλέγουν οι Ρώσοι για τις καλοκαιρινές τους διακοπές είναι η τρόικα της Ρωσίας, Τουρκίας και Ελλάδας, ενώ στην τέταρτη θέση ακολουθεί η Κύπρος, η οποία αναβαθμίσθηκε σημαντικά καθώς πέρυσι βρίσκονταν στην έκτη θέση των προτιμήσεών τους.

Αυτή την εικόνα κατέγραψε η έρευνα που παρουσιάζει το πρακτορείο Ria Novosti.



ΈΚΤΑΚΤΟ: Ετοιμάζει ταξιδιωτική οδηγία για τους Ρώσους τουρίστες η Μόσχα - «Η Ελλάδα είναι επικίνδυνη χώρα για σας»

Ταξιδιωτική οδηγία προκειμένου να αποφεύγουν οι Ρώσοι τουρίστες και επιχειρηματίες την Ελλάδα για λόγους ασφαλείας, λόγω του αντιρωσικού κλίματος που έχει πυροδοτήσει η ελληνική κυβέρνηση με τις απελάσεις Ρώσων διπλωματών και τις κατηγορίες που έχει εκτοξεύσει σε βάρος τους ότι εργάζονταν κατά των ελληνικών συμφερόντων, είναι πιθανόν να εκδώσει τις επόμενες ημ



O B.Πούτιν υποσχέθηκε στον Α.Τσίπρα 1.000.000 Ρώσους τουρίστες το 2017!

Μπορεί ο Πούτιν πριν από μερικές ημέρες να περίμενε για λίγα λεπτά τον Τσίπρα στην συνάντηση που είχαν στο Πεκίνο, ωστόσο ο Έλληνας πρωθυπουργός έμαθε τα… ευχάριστα. Ή εάν προτιμάτε, το δώρο του Ρώσου προέδρου.



Ελευθέρας από τον Πούτιν για Ρώσους τουρίστες που θέλουν να κάνουν διακοπές στην Τουρκία

Στο κλείσιμο μιας τετ α τετ συνάντησης κατέληξαν Βλαντιμίρ Πούτιν και Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μετά την πρώτη τηλεφωνική τους επικοινωνία μετα την κατάρριψη ρωσικού μαχητικού τον περασμένο Νοέμβριο.



Γεροβασίλη: Η Ελλάδα στηρίζει την επανέναρξη σχέσεων ΕΕ-Ρωσίας

«Οι λαοί της Ελλάδας και της Ρωσίας συνδέονται με σχέσεις φιλίας, συνεργασίας και άρρηκτους πνευματικούς δεσμούς, που έχουν εδραιωθεί στο βάθος της ιστορίας», ανέφερε η Όλγα Γεροβασίλη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Tass.