Πέμπτη 02 Μαΐου 2024 -

ρωσικό υπουργείο Άμυνας



Σύμφωνα με το Ρωσικό υπουργείο Άμυνας ετοιμάζουν επίθεση στη Συρία οι ΗΠΑ το Ην. Βασίλειο και η Γαλλία

Μαχητές ετοιμάζονται για προβοκάτσια με χημικά όπλα κατά της συριακής κυβέρνησης στο Ιντλίμπ, σύμφωνα με το Ρωσικό υπουργείο Άμυνας. Αναφέρει επίσης, ότι επίκειται νέα επιδρομή κατά της Συρίας από τις ΗΠΑ, τη Βρετανία και την Γαλλία.



Τα Ρωσικά στρατεύματα των Στρατηγικών Πυραύλων ξεκινούν μεγάλη άσκηση

Το Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε την έναρξη ασκήσεων για τα στρατεύματα που υπηρετούν στα συστήματα των στρατηγικών πυραύλων.

Περισσότεροι από 4000 στρατιώτες και 400 συστήματα στρατηγικών ρωσικών πυραύλων θα πάρουν μέρος στις ασκήσεις αυτές, σύμφωνα πάντα με την ίδια ανακοίνωση.



Αποκαλυπτικές φωτογραφίες: Αμερικανοί στρατιώτες συνυπάρχουν ειρηνικά με τους τζιχαντιστές στη Συρία!

Την ειρηνική συνύπαρξη δυνάμεων του αμερικανικού στρατού με τους τζιχαντιστές, στη Συρία, αποκαλύπτουν αεροφωτογραφίες που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας.



Για εκκαθάριση 35.000 μαχητών στη Συρία κάνει λόγο το ρωσικό υπουργείο Άμυνας

Οι ρωσικές αεροπορικές επιδρομές στη Συρία έχουν σκοτώσει 35.000 μαχητές των ανταρτών και πέτυχαν να σταματήσουν μια αλυσίδα επαναστάσεων στη Μέση Ανατολή, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου.

Μιλώντας σε συγκέντρωση ανώτατων στρατιωτικών αξιωματούχων, ο Σόιγκου είπε πως η επέμβαση της Μόσχας εμπόδισε την κατάρρευση του συριακού κράτους.