Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Ρόμπερτ Ντε Νίρο



Λιώνει ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο για την 9 μηνών κόρη του – Είμαι ένας 80χρονος μπαμπάς και θέλω να είμαι όσο περισσότερο μαζί της

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο δεν μπορούσε να κρατήσει τα δάκρυά του, μιλώντας για την 9 μηνών κόρη του, Τζία, σε συνέντευξή του. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός απέκτησε τη μικρότερη κόρη του με τη σύντροφό του και παραγωγό ταινιών, Τίφανι Τσεν.



Για έβδομη φορά πατέρας έγινε ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο

Για έβδομη φορά πατέρας έγινε ο 79χρονος ηθοποιός Ρόμπερτ Ντε Νίρο.
Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο καλλιτέχνης σε Μέσο Ενημέρωσης του Καναδά.
Ο διάσημος ηθοποιός αποκάλυψε την είδηση, μιλώντας στο ET Canada. "Ξέρω ότι έχετε έξι παιδιά" του είπε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος, για να πάρει την απάντηση, "Για την ακρίβεια, επτά. Μόλις απέκτησα ένα μωρό".



«IFLY»: Ρονάλντο, Ντε Νίρο, Τομ Χανκς, έχουν πετάξει με την εταιρία του ελικοπτέρου που έπεσε στον Πόρο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο και ο Τομ Χάνκς είναι μεταξύ των διάσημων πελατών της εταιρίας IFLY, ελικόπτερο της οποίας κατέπεσε ανάμεσα από τον Πόρο και τον Γαλατά. 


Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Δεν πρόκειται ποτέ να υποδυθώ τον Τραμπ

«Δεν πρόκειται ποτέ να υποδυθώ σε κάποια ταινία τον Ντόναλντ Τραμπ» δηλώνει Ο διάσημος αμερικανός ηθοποιός Ρόμπερτ Ντε Νιρο σε συνέντευξή του στην γερμανική εφημερίδα Bild am Sonntag.



Νέα τρομοδέματα! Στόχος ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο και ο Τζο Μπάιντεν!

Σύμφωαν με σημερινή ανακοίνωση σήμερα της Νέας Υόρκης, ένα ύποπτο δέμα είχε ως παραλήπτη τον αμερικανό ηθοποιό Ρόμπερτ Ντε Νίρο, σφοδρό επικριτή του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Το δέμα αυτό είναι παρόμοιο με εκείνα που εστάλησαν χθες και προχθές σε πολλές προσωπικότητες των Δημοκρατικών και στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN.