Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

ρώμη



Ρώμη: Οι αγρότες έφτασαν έξω από το Κολοσσαίο – Θα πραγματοποιήσουν ολονύκτια πορεία

Οι αγρότες με τα τρακτέρ τους έφτασαν το μεσημέρι της Παρασκευής στο κέντρο της Ρώμης και διέσχισαν κεντρικούς δρόμους κοντά στο Κολοσσαίο, τον σιδηροδρομικό σταθμό Τέρμινι και τον χώρο του πρώην ρωμαϊκού σταδίου Τσίρκο Μάσιμο.



Ιταλία: Πορεία με τρακτέρ προς την Ρώμη ετοιμάζουν οι αγρότες

Μετά τις κινητοποιήσεις αγροτών σε Γερμανία, Γαλλία και Ελλάδα, στη λίστα, ήρθε να προστεθεί και η Ιταλία, με τους να αγρότες αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο μπλόκων στους αυτοκινητόδρομους της χώρας, αλλά και πορείας με τρακτέρ στη Ρώμη.



Ρώμη: Έρευνα της εισαγγελίας για νοθευμένο λάδι – 50 εστιατόρια πουλούσαν σπορέλαιο αντί για ελαιόλαδο

Έρευνα διεξάγει η εισαγγελία της Ρώμης σχετικά με νοθευμένο ελαιόλαδο, το οποίο φέρεται να χρησιμοποιήσαν 50 εστιατόρια της Ρώμης και να κορόϊδευαν τους πελάτες τους.



Ιταλία: Κατασχέθηκαν 39 τόνοι παραδοσιακών γλυκών μετά από ελέγχους ενόψει των Χριστουγέννων

Έπειτα από σειρά ελέγχων, οι καραμπινιέροι κατέσχεσαν στην Ιταλία 39 τόνους παραδοσιακών γλυκών και πρώτων υλών, τα οποία δεν είχαν διατηρηθεί με τις προβλεπόμενες συνθήκες υγιεινής ή δεν διέθεταν τις αναγκαίες πιστοποιήσεις εγγυημένης προέλευσης των συστατικών.



Πρωτοφανής επίθεση χάκερ στους κεντρικούς υπολογιστές του εμβολιαστικού κέντρου της περιφέρειας της Ρώμης

Επίθεση «χάκερς» δέχθηκαν οι κεντρικοί υπολογιστές και τα αρχεία του εμβολιαστικού κέντρου κατά του κορονοϊού, στην περιφέρεια της Ρώμης.



Ιταλία: Προσοχή εξαπατούν τουρίστες στη Ρώμη!

Μέτρα κατά των «πονηρών» καταστηματαρχών που επιδιώκουν να εξαπατήσουν τους ανυποψίαστους τουρίστες εξετάζει να εφαρμόσει η δημαρχία της Ρώμης, έπειτα από το νέο κρούσμα φουσκωμένου λογαριασμού που πλήρωσε ένα ζεύγος Ιαπώνων, είδηση που έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Οι τουρίστες είδαν μετά το γεύμα τους στο ιστορικό Antico Caffè di Marte να τους έρχεται λογαριασμός 429,80 ευρώ.