Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

ρολος



Πως δημιουργήθηκε ο ρόλος του θρυλικού Ταμτάκου των 80's

Ο Μιχάλης Μόσιος θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του. Είχε την τύχη να συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του χώρου, όπως η Ρένα Βλαχοπούλου, ο Κώστας Βουτσάς, ο Στάθης Ψάλτης και άλλοι.



Ευλογητός: Ποιος ήταν ο ηθοποιός που κρυβόταν πίσω από τον μανιακό;

Η «Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου αποτελεί τη μακροβιότερη καθημερινή σειρά της ελληνικής τηλεόρασης με περίπλοκη πλοκή, διαφορετικούς χαρακτήρες και αρκετά «τραβηγμένες» σκηνές.



Φώτης Κουβέλης: Τι είπε για το ρόλο της Σούδας σε ενδεχόμενο χτύπημα στη Συρία

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώτης Κουβέλης, σε συνέντευξη που παραχώρησε,στο ραδιοφωνικό σταθμό 247 και στους δημοσιογράφους Βασίλη Σκουρή και Αγγελική Σπανού,αναφέρθηκε στην πιθανότητα χρήσης της Σούδας για τις επιχειρήσεις στη Συρία.

 

Nomads: Ο μονομάχος του Μάνου Πίντζη και ο... νέος ρόλος του Γιώργου Μαυρίδη

Στο αποψινό επεισόδιο του Nomads, θα παρακολουθήσουμε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού, που θα καθορίσουν το δεύτερο μονομάχο. Θυμίζουμε ότι ο παίκτης που έχει λάβει τις λιγότερες θετικές ψήφους θα είναι ο δεύτερος μονομάχος που θα αγωνιστεί απέναντι στον Μάνο Πίντζη.



Ο Διοικητής της ΝΔΒΕ για τον ρόλο του Πολεμικού Ναυτικού στην Θεσσαλονίκη

"Είναι η μοναδική υπηρεσία του Ναυτικού απο το Πήλιο μέχρι την Αλεξανδρούπολη, ο κόσμος το θέλει το Ναυτικό στην Θεσσαλονίκη και το αγαπάει, και αυτο το δείχνει στο ΑΒΕΡΩΦ" δηλώνει ο Διοκητής της Ναυτικής Δοίκησης Βορείου Ελλάδος (ΝΔΒΕ) Πλοίαρχος Σπυρίδων Μανωλάκης ΠΝ σε συνέντευξη του στο OnAlert.gr.