Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Ρόδα



Προσοχή: Αν δείτε πλαστικό μπουκάλι στη ρόδα αυτοκινήτου σας, είστε σε κίνδυνο!

Όλο και περισσότεροι είναι οι άνθρωποι που πέφτουν θύματα κλοπής του αυτοκινήτου τους από την…παγίδα «πλαστικού μπουκαλιού».



Αγγλία: 62χρονη πνίγηκε από το φουλάρι της που πιάστηκε στη ρόδα του buggy

Τραγική κατάληξη είχε τον περασμένο Δεκέμβριο η βόλτα ενός ζευγαριού με buggy στο Selsey της Αγγλίας όπου είχαν πάει για να επισκεφθούν μία επίδειξη αυτοκινήτων.



Η περιέργεια «έφαγε» το σκύλο: Κόλλησε το κεφάλι του μέσα σε ρόδα! (Φωτό)

Η περιέργεια παραλίγο να σκοτώσει... τον σκύλο στην Μοντάνα των ΗΠΑ, όπου ένα κουτάβι σφήνωσε το κεφάλι του σε μια ρόδα αυτοκινήτου. 

Μάλιστα ήταν τόσο δύσκολο να βγει που κλήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία της περιοχής για να απεγκλωβίσει το χαριτωμένο κουταβάκι, που χώθηκε για να δει τι υπήρχε από πίσω και δεν μπορούσε να ξεφύγει.



Που καταντήσατε την Ελλάδα μας: Συνεχίζεται το φιάσκο με την Ρόδα του Συντάγματος - Δεν είχαν άδεια να ξε-στήσουν!

Στην αποσυναρμολόγηση της πανύψηλης Ρόδας παρατήρησης που είχε τοποθετηθεί στο Σύνταγμα προχωρά ειδικό συνεργείο, μετά το φιάσκο των προηγούμενων ημερών.



Ξεκίνησε το «ξήλωμα» της ρόδας στο Σύνταγμα

Δουλειά έπιασε νωρίς το πρωί συνεργείο στο Σύνταγμα με σκοπό να αποσυναρμολογήσει και να απομακρύνει την Ρόδα παρατήρησης των 40 μέτρων που είχε τοποθετηθεί στην πλατεία.

Μετά το φιάσκο των περασμένων ημερών μέχρι αύριο η ρόδα θα αποτελεί παρελθόν. 

 



Παραίτηση του Χρ.Τεντόμα μετά το φιάσκο με τη ρόδα στο Σύνταγμα

Την παραίτησή του υπέβαλε ο πρόεδρος του τομέα Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) για το «φιάσκο» με τη ρόδα στο Σύνταγμα, όπως επιβεβαίωσε μιλώντας στην ΕΡΤ ο αντιδήμαρχος Αθηναίων Λευτέρης Παπαγιαννάκης.