Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

ΡΚΚ



Καίριο πλήγμα της Τουρκίας στο ΡΚΚ: Εξοντώθηκαν οι διοικητές του σε αεροπορική επιδρομή στο Ιράκ

Τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη F-16 έπληξαν με βόμβες κατευθυνόμενες με λέιζερ (LGB) έναν χώρο όπου εκτυλισσόταν συνάντηση ανώτερων στελεχών της οργάνωσης Εργατικό Κόμμα Κουρδιστάν (PKK) στα όρη Καντίλ του Ιράκ 110 χλμ από τα τουρκο-ιρακινά σύνορα, οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί για να εξετάσουν τα επιχειρησιακά σχέδια της τ



Τούρκοι βομβάρδισαν θέσεις του PKK στο βόρειο Ιράκ

Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις ανακοίνωσαν την Παρασκευή ότι αεροπορικές επιδρομές που εξαπέλυσαν αεροσκάφη τους στην ορεινή περιοχή Καντίλ του βόρειου Ιράκ την Τρίτη 12η Ιουνίου είχαν αποτέλεσμα να σκοτωθούν 26 αντάρτες της οργάνωσης Εργατικό Κόμμα Κουρδιστάν (PKK), μετέδωσε το τουρκικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.



14 αντάρτες του ΡΚΚ σκοτώθηκαν από τον τουρκικό Στρατό σήμερα

Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις (TAF) σκότωσαν σήμερα 14 ενόπλους του Κουρδικού Εργατικού Κόμματος (PKK) στα βουνά Καντίλ που βρίσκονται στα βόρεια του Ιράκ, σύμφωνα με τοπικά Μέσα Ενημέρωσης.
 



Τουρκία: «Το ΡΚΚ πίσω από την επίθεση στην Σμύρνη»

Πριν από λίγο ο κυβερνήτης της Σμύρνης Ερόλ Αϊγιλντίζ δήλωσε ότι αστυνομικοί είχαν σταματήσει ένα αυτοκίνητο μπροστά στο δικαστήριο όπου σημειώθηκε νωρίτερα ισχυρή έκρηξη, και υπήρξε συμπλοκή ανάμεσα στους αστυνομικούς και τους επιβαίνοντες πριν το όχημα, το οποίο ήταν παγιδευμένο με ποσότητα εκρηκτικών, ανατιναχθεί.



Στο ΡΚΚ ρίχνει την ευθύνη ο Αντιπρόεδρος της Τουρκίας για την διπλή βομβιστική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη

Το ότι το Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν (PKK) ενδέχεται να ευθύνεται για την τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε χθες το βράδυ έξω από το στάδιο της Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη, προκαλώντας τον θάνατο 29 ανθρώπων και τον τραυματισμό 166 δήλωσε σήμερα ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Νουμάν Κουρτουλμούς.



Τουρκία: Ένας στρατιώτης νεκρός σε επίθεση του ΡΚΚ

Ένας στρατιώτης έχασε τη ζωή του και τρεις ακόμα τραυματίστηκαν σε επίθεση που σημειώθηκε στη συνοικία Βιρανσεχίρ της επαρχίας Σανλιούρφα της Τουρκίας.

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Sabah πίσω από την επίθεση βρίσκεται η εκτός νόμου οργάνωση του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν PKK.