Πέμπτη 16 Μαΐου 2024 -

Rising Star



Θρίλερ στον τελικό του Rising Star: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του show (Βίντεο)

Σωτήρης Καρυστινός ή Γιάννης Ξανθόπουλος;

Σε μία εντυπωσιακή βραδιά στο πλατό του Rising Star οι δύο φιναλίστ ήταν οι δύο παίκτες από την ομάδα του Αντώνη Ρέμου και του Χρήστου Μάστορα αντίστοιχα.

Οι δύο τους επάξια έφτασαν μέχρι το τέλος, όπου τραγούδησαν κομμάτι της επιλογής τους.



Εκτός Rising Star o Λιάγκας!

Αναγκάστηκε να αποχωρήσει λόγω αδιαθεσίας ο Γιώργος Λιάγκας από το πλατό του Rising Star και τη θέση του πήρε για λίγο η Δέσποινα Βανδή, ώστε να μπορέσει να συνεχιστεί το show.

«Έχει λίγο ζαλιστεί. Αισθάνθηκε μία αδιαθεσία… έρχεται σε λίγο», ανέφερε χαρακτηριστικά η αγαπημένη τραγουδίστρια και στη συνέχεια ανέλαβε το ρόλο της… παρουσιάστριας!



Στο Rising Star η Σκορδά - Έβγαλε φωτογραφία από τον Λιάγκα (φώτο)

Στο πλατό του Rising Star βρέθηκε η Φαίη Σκορδά, η οποία πόζαρε μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα, την κριτική επιτροπή και τον Τζώνη Καλημέρη.



Rising Star: Όλοι οι παίκτες που πέρασαν από τα Duels! Δείτε τις ομάδες! (Βίντεο)

Το τέταρτο και τελευταίο επεισόδιο των Duels του Rising Star ολοκληρώθηκε λίγο μετά τη μία το βράδυ και πλέον 32 παίκτες βρίσκονται στην επόμενη φάση του show!



Rising Star: Πανωλεθρία για Δέσποινα Βανδή από τον Κώστα Μακεδόνα με 7-1!

Στο χθεσινό δεύτερο live των Duels του Rising Star η Δέσποινα Βανδή τα βρήκε σκούρα μπροστά στον καλά μελετημένο Κώστα Μακεδόνα.

Ο ένας μετά τον άλλον, οι τραγουδιστές της ομάδας της Δέσποινας Βανδή «έπεφταν» στη μάχη και ο Κώστας Μακεδόνας να κάνει ένα σερί 6-0.



Ρέμος: Ο Μητσοτάκης βλέπει Rising star και ψηφίζει - ΒΙΝΤΕΟ

Στο χθεσινό μουσικό show του ΑΝΤ1, ο Αντώνης Ρέμος μίλησε για τη συνάντηση που είχε με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη και αποκάλυψε ότι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας παρακολουθεί το Rising Star.