Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

ριψη



Νεαρός άρπαξε ένα αεροπλάνο από το αεροδρόμιο του Σιατλ και λίγο μετά το έριξε σε νησί-Ηχητικά ντοκουμέντα



Μαζικές υπερπτήσεις τουρκικών μαχητικών μετά τη ρίψη στεφάνου από Καμμένο στα Ιμια (Φωτό)

Σε ρίψη στεφάνου στο σημείο στο οποίο τα ξημερώματα της 31ης Ιανουαρίου 1996 κατέπεσε το ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού με επιβαίνοντες τους Χριστόδουλο Καραθανάση, Έκτορα Γιαλοψό και Παναγιώτη Βλαχάκο προχώρησε το πρωί της Τετάρτης ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.



O ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει την ρίψη χημικών σε συνταξιούχους

Το "απαράδεκτο γεγονός της  ρίψης χημικών από τα ΜΑΤ σε συνταξιούχους" καταδικάζει το Τμήμα Εργατικής Πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ "και ζητάει την άμεση διεξαγωγή έρευνας για καταλογισμό ευθυνών και τιμωρία των υπευθύνων της αναίτιας επίθεσης".



Ο Λεβέντης πήγε στην Τήνο, αλλά δεν τον πήραν στο πλοίο για τη ρίψη στεφανιών στην θάλασσα

Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων βρέθηκε στην Τήνο ανήμερα Δεκαπενταύγουστου για να παρευρεθεί τόσο στο ιερό προσκύνημα της Παναγίας, όσο και στην τελετή για την επέτειο βύθισης του καταδρομικού πλοίου «Έλλη».

Ωστόσο δεν πήγαν όλο όπως τα είχε προγραμματίσει, αφού το πλοίο που θα πήγαινε για τη ρίψη στεφανιών στην θάλασσα για το «Έλλη» δεν τον πήρε μαζί.



Νέα πρόκληση: Οι Τούρκοι ζητούν την καταδίκη Έλληνα πιλότου της Πολεμικής Αεροπορίας σε ισόβια!

Σε άλλη μια προκλητική ενέργεια προχώρησαν οι Τούρκοι ζητώντας την καταδίκη και μάλιστα σε δις ισόβια Έλληνα πιλότου της Πολεμικής Αεροπορίας υποστηρίζοντας ότι κατέρριψε τουρκικό F-16 στο Αιγαίο το 1996.



Ρίψεις πυρομαχικών από τις ΗΠΑ σε μαχητές στη Συρία

Ρίψη μικρών όπλων, πυρομαχικών και άλλου εξοπλισμού σε μαχητές στη Συρία, έκαναν οι αμερικανικές δυνάμεις, σχεδόν δύο εβδομάδες μετά την έναρξη των ρωσικών στρατιωτικών επιχειρήσεων στη χώρα.