Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Ριο Ντε Τζανέιρο



Ένοπλος έχει ως ομήρους 16 επιβάτες λεωφορείου στο Ρίο ντε Τζανέιρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένοπλος έχει συλλάβει ως ομήρους τουλάχιστον 16 επιβάτες λεωφορείου σε μία γέφυρα του Ρίο ντε Ζανέιρο, δήλωσε επίσημη πηγή.

Ο αριθμός των ανθρώπων που κρατούνταν ήταν τουλάχιστον 22 κατά την έναρξη του περιστατικού, γύρω στις 05:30 τοπική ώρα (11:30 ώρα Ελλάδας), όμως έξι από αυτούς αφέθηκαν ελεύθεροι στη συνέχεια.



Βραζιλία: Εννιά νεκροί ύστερα από κατολίσθηση στο Ρίο!

Εννιά άνθρωποι έχασαν τη ζωής τους στη Βραζιλία, ύστερα από μια κατολίσθηση που σημειώθηκε στο Νιτερόι, κοντά στο Ρίο ντε Τζανέιρο.



Tαξίδι στο εντυπωσιακό "διαμάντι της Βραζιλίας"

Το «διαμάντι της Βραζιλίας» προσφέρει όλα τα αξιοθέατα μιας μεγαλουπόλεως και πλαισιώνεται από τη φυσική ομορφιά του τοπίου.

Ο κόλπος Γκουαναμπαρά ανακαλύφθηκε την 1η Ιανουαρίου του 1502 και σε αυτή την ημερομηνία οφείλει η πόλη το όνομά της, καθώς Ρίο ντε Τζανέιρο σημαίνει ο ποταμός του Ιανουαρίου.



Σε ρυθμούς καρναβαλιού Βενετία και Ρίο ντε Τζανέιρο

Τα… καλά τους φορούν η Βενετία και το Ρίο ντε Τζανέιρο, με τις δύο πόλεις να μπαίνουν σε ρυθμούς καρναβαλιού.

Χιλιάδες άνθρωποι, μεταξύ των οποίων πολλοί τουρίστες, φόρεσαν φανταχτερά κοστούμια και μάσκες γιορτάζοντας την «πτήση του Αγγέλου», στην πλατεία του Αγίου Μάρκου στην ιταλική πόλη.



Ρίο ντε Τζανέιρο: Ο βασιλιάς των καρναβαλιών σε απόλυτα διονυσιακό κλίμα

Δεκάδες χιλιάδες άτομα συμμετείχαν και φέτος στο μεγαλύτερο καρναβάλι στον κόσμο, αποδίδοντας έσοδα στην πόλη του Ρίο πάνω από ένα δισ. δολάρια.



Βραζιλία: Το Ρίο βρίσκεται σε έκτακτη οικονομική ανάγκη λίγο πριν τους Ολυμπιακούς

Το  Ρίο ντε Τζανέιρο βρίσκεται σε καθεστώς έκτακτης οικονομικής ανάγκης, μόλις  ενάμισι μήνα πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.