Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

ριφιφί



Το ριφιφί του αιώνα στην Καλλιρόης το ΄92. Πώς άγνωστοι έσκαψαν τούνελ

Μία από τις εντυπωσιακότερες και μεθοδικότερες διαρρήξεις στα ελληνικά εγκληματολογικά χρονικά. Ο δημοσιογραφικός χαρακτηρισμός «ριφιφί του αιώνα» αποδίδει πλήρως την πραγματικότητα. Μέχρι σήμερα η υπόθεση παραμένει ανεξιχνίαστη και δικαστικά θεωρείται παραγεγραμμένη.



Στη φάκα της ΕΛ.ΑΣ οι μετρ του ριφιφί. Και γυναίκες μέλη της συμμορίας

Σπείρα που ξάφριζε καταστήματα με τη μέθοδο του ριφιφί εξάρθρωσε η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών. Η ομάδα ΟΠΚΕ κατάφερε και συνέλαβε στις Αφίδνες τέσσερα μέλη της οργάνωσης που νωρίτερα είχαν αποπειραθεί να διαρρήξουν τρία σπίτια.

 



Βόλος: Φυλάκιση με αναστολή για σκηνοθετημένο ριφιφί

Ένας 44χρονος κατηγορήθηκε ότι σκηνοθέτησε ριφιφί στις 27 Νοεμβρίου του 2014 για να δικαιολογήσει το έλλειμμα που είχε σε συσκευές κινητών.



Το ριφιφί του αιώνα: Η ανεξιχνίαστη ληστεία στο θησαυροφυλάκιο της Τράπεζας Εργασίας το 1992...

Λίγο πριν από τα Χριστούγεννα του 1992, η είδηση της ληστείας της τότε Τράπεζας Εργασίας που βρισκόταν στο Νέο Κόσμο στην οδό Καλλιρρόης, έκανε τον γύρο του κόσμου.



Παρίσι: Ληστές έκαναν ριφιφί μέσα από κατακόμβες και άρπαξαν κρασιά 250.000 ευρώ

Μια από τις πιο εντυπωσιακές ληστείες πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι καθώς ληστές άρπαξαν κρασιά αξίας 250.000 ευρώ μέσα από ιδιωτικό κελάρι αφού πρώτα έκαναν ριφιφί χρησιμοποιώντας τις κατακόμβες της γαλλικής πρωτεύουσας.



Προσπάθησαν να κάνουν ριφιφί και πιάστηκαν επ' αυτοφόρω!

Με τη μέθοδο του «ριφιφί» τρεις αλλοδαποί επιχείρησαν χθες τα ξημερώματα να διαρρήξουν κοσμηματοπωλείο στη Βέροια.

Έγιναν όμως αντιληπτοί, με συνέπεια να συλληφθούν επ' αυτοφώρω δύο εξ αυτών. Οι συλληφθέντες είναι ένας 62χρονος Τούρκος κι ένας 38χρονος Αλβανός, ενώ αναζητείται 35χρονος, συμπατριώτης του δευτέρου.