Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

ΡΙΑΝΤ



Υπόθεση Κασόγκι: Το Ριάντ αρνείται να εκδώσει στην Τουρκία τους ύποπτους για τη δολοφονία του Σαουδάραβα

Το Ριάντ αρνείται να εκδώσει στην Τουρκία τα πρόσωπα που θεωρούνται ύποπτα ότι ενεπλάκησαν στη δολοφονία του Σαουδάραβα δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι στην Κωνσταντινούπολη, επιβεβαίωσε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών της Σαουδικής Αραβίας Αντέλ αλ Τζουμπέιρ, έπειτα από σχετικό αίτημα της Άγκυρας.



Υπόθεση Κασόγκι: Η Άγκυρα διαθέτει αποδείξεις που αντικρούουν την εκδοχή του Ριάντ

Σύμφωνα με την Hürriyet, μια  δεύτερη ηχητική καταγραφή, που αντικρούει την εκδοχή που παρουσίασε χθες ο σαουδάραβας εισαγγελέας για την δολοφονία του δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι στην Κωνσταντινούπολη, διαθέτει η Τουρκία.



Υπόθεση Κασόγκι: Ο εισαγγελέας στο Ριάντ ζητά θανατική για πέντε εμπλεκόμενους στην υπόθεση

Η εισαγγελία στο Ριάντ ζήτησε θανατική ποινή για πέντε από τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση της δολοφονίας του δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι.

Συνολικά απαγγέλθηκαν κατηγορίες για 11 άτομα από το γραφείο του εισαγγελέα στη Σαουδική Αραβία.



Δολοφονία Κασόγκι: Η Άγκυρα περιμένει τη συνεργασία του Ριάντ

Ο Τούρκος υπουργός Δικαιοσύνης Αμπντουλχαμίτ Γκιουλ, δήλωσε σήμερα πως η Τουρκία ζητεί στενή συνεργασία από τις σαουδαραβικές αρχές για να αποκαλύψει τις λεπτομέρειες σχετικά με την δολοφονία του δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι.



Το Ριάντ ξεκινά έρευνα για την εξαφάνιση του Κασόγκι

Ο βασιλιάς Σαλμάν της Σαουδικής Αραβίας διέταξε τον εισαγγελέα να ξεκινήσει εσωτερική έρευνα για την υπόθεση του δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι, δήλωσε σήμερα στο Reuters ένας σαουδάραβας αξιωματούχος, ενώ την πληροφορία μετέδωσε και το πρακτορείο Bloomberg.



Συναγερμός στη Σ. Αραβία: Επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους στο Ριάντ

Eπίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους δέχθηκε η πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας, Ριάντ.

Δεν έχει γίνει γνωστό ποιος κρύβεται πίσω από αυτή την επίθεση - Μέχρι στιγμής η κυβέρνηση δεν έχει κάνει κάποια ανακοίνωση - Παρακάτω μπορείτε να δείτε βίντεο από τη στιγμή των εκρήξεων.