Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν



Ελληνοτουρκικός διάλογος με Τουρκικές προκλήσεις σε πολλαπλά μέτωπα: Κατεχόμενα, Σουμελά, Αγιά Σοφιά – Ο Ερντογάν ανεβάζει τους τόνους

Στον απόηχο της συνάντησης που είχαν ο έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, η οποία χαρακτηρίστηκε από αρκετούς διεθνείς αναλυτές ως θετική, η Άγκυρα με προκλήσεις σε διάφορα μέτωπα δυναμιτίζει και πάλι το κλίμα.



Η συμβολική κίνηση Ερντογάν στον Οικουμενικό Πατριάρχη κατά την ορκωμοσία του

Σε μια συμβολική κίνηση προέβη ο Τούρκο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά την διάρκεια της τελετής ορκωμοσίας του, το Σάββατο 3 Μαρτίου 2023.



Τουρκία: Οπαδοί του Ερντογάν πανηγυρίζουν μέσα στην Αγία Σοφία..

Εκατοντάδες οπαδοί του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν βρέθηκαν μέσα στην Αγία Σοφία και πανηγύρισαν τη νίκη του στις εκλογές της Τουρκίας.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν νίκησε τον Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου στο δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών της Τουρκίας και οι οπαδοί του βγήκαν στους δρόμους στην Κωνσταντινούπολη, στην Άγκυρα και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας.



Με εντολή Ερντογάν η Αγιά Σοφιά θα λειτουργεί όλο το 24ωρο

 

Ο Ερντογάν συνεχίζει τις κινήσεις εντυπωσιασμού στην Τουρκία, παρά τις έντονες αντιδράσεις που έχουν ξεσπάσει ύστερα από το χθεσινό σόου στην Αγία Σοφία, καθώς με δική του εντολή η Αγία Σοφία θα είναι ανοιχτή 24 ώρες το 24ωρο.



Επίθεση Ερντογάν στο ΝΑΤΟ: Θα στηρίξετε το σύμμαχό σας ή τους τρομοκράτες;

Μετά την Ευρώπη, ήταν η σειρά του ΝΑΤΟ να δεχθεί τα «πυρά» του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με αφορμή την στρατιωτική επιχείρηση «Πηγή Ειρήνης», στη Συρία.



Επιμένει με απειλές ο Ερντογάν για τους πρόσφυγες: Ανοίγουμε τις πύλες, αν δεν μας στηρίξετε!

Η Τουρκία θα αναγκαστεί να αφήσει τους πρόσφυγες από την Συρία που βρίσκονται στο έδαφός της να φύγουν προς την Ευρώπη, αν η Δύση δεν προσφέρει μεγαλύτερη βοήθεια στην χώρα και υποστήριξη στο σχέδιό της για δημιουργία ασφαλούς ζώνης εγακάταστασης των προσφύγων, δήλωσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, επαναλαμβάνοντας τις απειλές του προς την Ευρώπη.