Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024 -

ρετσος



Χωρίς Ρέτσο ο Ολυμπιακός με την ΑΕΚ

Χωρίς τον Παναγιώτη Ρέτσο θ’ αντιμετωπίσει την Τετάρτη ο Ολυμπιακός την ΑΕΚ.

Με την κίτρινη κάρτα που αντίκρισε στο 89’ του αγώνα με τον ΠΑΟΚ λόγω διαμαρτυρίας, ο έλληνας στόπερ έφτασε τις τρεις συνολικά στα playoffs.

Συμπληρώνοντας λοιπόν το όριο, θ’ απουσιάσει από το ντέρμπι της Τετάρτης στο «Καραϊσκάκη».



Ολυμπιακός: Ο Ρέτσος με την Αστον Βίλα έκανε ένα από τα κορυφαία του ματς με τη φανέλα των Ερυθρόλευκων

Ο Έλληνας διεθνής στόπερ με εξαίρεση μία συγκεκριμένη φάση λειτούργησε εξαιρετικά στο Ολυμπιακός – Αστον Βίλα, τον ιστορικό αυτόν ημιτελικό της περασμένης Πέμπτης.



Ανθρωπος της Μίλαν στο Φάληρο χθες - Ποιον "είδε" από Ολυμπιακό!

Για τον Παναγιώτη Ρέτσο βρέθηκε στο "Γ. Καραϊσκάκης" η Μίλαν, καθώς ο 19χρονος άσος βρίσκεται στη λίστα αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων...

Στον Ολυμπιακό, βέβαια, συζητάνε για την παραχώρησή του μόνο με συγκεκριμένο ποσό και ποσοστό μεταπώλησης, είτε η ομάδα που ενδιαφέρεται είναι η Μίλαν είτε η Λεβερκούζεν.



Νέα σούπερ πρόταση από Λεβερκούζεν για Ρέτσο

Νέα πρόταση έκανε στον Ολυμπιακό για να αποκτήσει τον Παναγιώτη Ρέτσο η Λεβερκούζεν, επιβεβαιώνοντας το πόσο θέλει τον 19χρονο αμυντικό (σήμερα έχει γενέθλια) και το πόσο πιστεύει σε αυτόν, θεωρόντας ότι πρόκειται για μεγάλη επένδυση. 



Ώρες αγωνίας στον Ολυμπιακό: Τραυματίστηκε σοβαρά ο Ρέτσος

Ο Ρέτσος χτύπησε στο κεφάλι λίγα λεπτά πριν την λήξη της φιλικής αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Βάτενς.

Αγωνία στον Ολυμπιακό για τον σοκαριστικό τραυματισμό του Παναγιώτη Ρέτσου ο οποίος λίγα λεπτά πριν το τέλος του φιλικού με την Βάτενς δέχθηκε κλωτσιά στο κεφάλι και έχασε τις αισθήσεις του. Παίκτες των «ερυθρολεύκων» έκλαιγαν από την αγωνία τους.



Ο Γιάννης Ρέτσος εξελέγη νέος πρόεδρος του ΣΕΤΕ

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της 25ης ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, με πανηγυρική εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μουσικής, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, όπου και ανακοινώθηκε η εκλογή του Γιάννη Ρέτσου στη θέση του προέδρου.