Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Ρεάλ Μαδρίτης



Ρεάλ Μαδρίτης: Σε μπελάδες ο Ρίντιγκερ – Γερμανός δημοσιογράφος τον συνδέει με την ISIS

Ο διεθνής Γερμανός αμυντικός Αντόνιο Ρίντιγκερ ανάρτησε μια φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που έμελλε να του προκαλέσει πολλά προβλήματα.



Εμπαπέ: Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέθεσε επίσημη πρόταση για την απόκτηση του

Είναι ένα από τα σήριαλ που μας απασχόλησε πιο πολύ από όλα το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Η Ρεάλ Μαδρίτης κυνηγά με λύσσα την υπογραφή του Κιλιάν Εμπαπέ, με την «Βασίλισσα» να κάνει όπως φαίνεται επίσημη πρόταση στην Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του Γάλλου σούπερ σταρ.



Στην Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το 2026 ο Κάρλο Αντσελότι

Στον πάγκο της Ρεάλ για τουλάχιστον δύο χρόνια ακόμα θα συνεχίσει ο Κάρλο Αντσελότι αποφασίζοντας να μην δεχτεί την πρόταση της ομοσπονδίας της Βραζιλίας για την τεχνική ηγεσία της «Σελεσάο».

Σύμφωνα με την «Relevo», η Βασίλισσα έφτασε σε οριστική συμφωνία με τον έμπειρο Ιταλό τεχνικό για την ανανέωση της συνεργασίας τους έως το καλοκαίρι του 2026.



«Πρέπει να γίνουν όλα καλά» για να νικήσει ο Ολυμπιακός τη Ρεάλ Μαδρίτης, είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας

Η «διαβολοβδομάδα» του Ολυμπιακού στη Euroleague αρχίζει στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας» όπου θα αναμετρηθεί την Τρίτη (5/12) με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τη 12η αγωνιστική της διοργάνωσης και θα επιχειρήσει να επιστρέψει στις νίκες.



Ρεάλ Μαδρίτης: Εκτός για τρεις μήνες ο Ροντρίγκο

Ασχημα νέα για Ροντρίγκο και Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ο 20χρονος Βραζιλιάνος έχει ζημιά στο πόδι και θα μείνει εκτός δράσης ίσως και μέχρι τέλη Μαρτίου.



Champions League: Στους «8» Μάντσεστερ Σίτι και Λιόν - Εκτός Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους

Η Μάντσεστερ Σίτι τιμώρησε τα λάθη της Ρεάλ Μαδρίτης και η Λιόν άντεξε την πίεση της Γιουβέντους και του Κριστιάνο Ρονάλντο κι αμφότερες εξασφάλισαν την πρόκριση για το Final-8 του Champions League.