Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Qatar Airways



Ένα συζυγικό καυγαδάκι σε πτήση της Qatar Airways γίνεται πρώτη είδηση

Ζευγάρια να τσακώνονται σε δημόσιους χώρους συναντάς κάθε τόσο, όταν αυτό συμβεί όμως μέσα στο αεροπλάνο, κανείς δεν έχει έξοδο διαφυγής!



Qatar Airways: Ξεκινά τις απευθείας πτήσεις Ντόχα-Θεσσαλονίκη από το 2018

Η Qatar Airways, μόλις ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει τις απευθείας πτήσεις από την Ντόχα προς τη Θεσσαλονίκη, το Μάρτιο του 2018.



Qatar Airways: Σύνδεση με Θεσσαλονίκη από τον Μάρτιο του 2018

Σε απευθείας σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τη Ντόχα προχωρά η Qatar Airways από τις 27 Μαρτίου 2018, τέσσερις φορές την εβδομάδα.

Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφος Airbus A320, με 12 θέσεις στη Business Class και 132 θέσεις στην οικονομική θέση.

Πρόγραμμα δρομολογίων



Επιστρέφουν λάπτοπ και ηλεκτρονικές συσκευές στις πτήσεις των Qatar Airways προς ΗΠΑ

Η αεροπορική εταιρεία του Κατάρ, Qatar Airways ανακοίνωσε σήμερα ότι όσοι από τους επιβάτες της ταξιδεύουν προς τις ΗΠΑ, μπορούν πλέον να έχουν μαζί τους, τους φορητούς υπολογιστές τους αλλά κι άλλες ηλεκτρονικές συσκευές.



Αυτή είναι η μεγαλύτερη σε διάρκεια πτήση στον κόσμο

Η Qatar Airways εγκαινίασε τη μεγαλύτερη σε διάρκεια –χωρίς ενδιάμεσο σταθμό– εμπορική πτήση από την πρωτεύουσα του Κατάρ, την Ντόχα, ως το Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας, ανακοίνωσε μια εκπρόσωπος της εταιρείας.

Η πτήση QR920 απογειώθηκε από την Ντόχα στις 05:02 (τοπική ώρα) και πρόκειται να προσγειωθεί στη Νέα Ζηλανδία στις 07:30 (τοπική ώρα) της Δευτέρας.



Σπασμένα πόδια και τραυματισμοί από κενά αέρος σε πτήση της Qatar Airways

Πτήση της Qatar Airways υποχρεώθηκε σε αναγκαστική προσγείωση σε πορτογαλική στρατιωτική βάση, όταν δεκάδες επιβάτες υπέστησαν σοβαρούς τραυματισμούς από τις αναταράξεις που προκλήθηκαν από κενά αέρος.