Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024 -

πυθωναςΙνδονησία: Πύθωνας κατάπιε ολόκληρη γυναίκα

Μια γυναίκα 36 ετών βρέθηκε νεκρή στην κοιλιά ενός πύθωνα που την είχε καταπιεί ολόκληρη, ανακοίνωσε η αστυνομία στην επαρχία Νότιου Σουλαουέζι της Ινδονησίας.

Η 36χρονη εξαφανίστηκε μετά την αναχώρησή της από το σπίτι το πρωί της Τρίτης για να αγοράσει φάρμακα για το άρρωστο παιδί της, σύμφωνα με την αστυνομία. Οι ανήσυχοι συγγενείς της ξεκίνησαν να την αναζητούν.Βρέθηκε βασιλικός πύθωνας μέσα σε πλαστικό ταπεράκι

Ένας βασιλικός πύθωνας βρέθηκε στην αυλή σπιτιού στη Θεσσαλονίκη, με την οικογένεια να προσπαθεί να πιστέψει στα μάτια της. Βρισκόταν δίπλα από ένα θάμνο, μέσα σε αυτό το μαύρο κουτί που βλέπετε στις παρακάτω φωτογραφίες.Τρόμος σε τράπεζα: Πύθωνας έπεσε από το ταβάνι σκορπώντας πανικό στους υπαλλήλους - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ!

Ένας πύθωνας σκόρπισε τον πανικό, σε τράπεζα στην πόλη Νανίνγκ στην Κίνα. Υπάλληλοι συζητούσαν, όταν ξαφνικά το φίδι έπεσε από το ταβάνι!

Οι υπάλληλοι απομακρύνθηκαν έντρομοι, ενώ λίγη ώρα αργότερα οι «ειδικοί» που κλήθηκαν εντόπισαν τον πύθωνα πίσω από έναν καναπέ.Κοριτσάκι παίζει με πύθωνα, 4 φορές το μέγεθός της (Βίντεο)

Κάποιοι μόνο που το βλέπουν ανατριχιάζουν, άλλοι εκπλήσσονται με το θέαμα ενός πεντάχρονου κοριτσιού να παίζει τρυφερά μ΄έναν κίτρινο πύθωνα ο οποίος περιμένει υπομονετικά για ένα φιλί από το κοριτσάκι.
 ΗΠΑ: Πύθωνας σκότωσε τον ιδιοκτήτη του

Ο 31χρονος Ντάνιελ Μπράντον είχε βρεθεί νεκρός από ασφυξία, μέσα στο σπίτι του στο Hampshire, τον Αύγουστο. Δίπλα στο σώμα του, έξω από τον χώρο όπου κανονικά ζούσε, είχε βρεθεί ένα από τα κατοικίδιά του,« το μωρό του», ένας θηλυκός αφρικανικός πύθωνας ονόματι Τάινι.

Σύμφωνα με τις αρχές, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως ο Μπράντον πέθανε εξαιτίας της Τάινι.Πεντάχρονος βρήκε έναν πύθωνα στη λεκάνη της τουαλέτας

Κάτι που θα τρόμαζε τον καθένα αν βρισκόταν ξαφνικά μπροστά του εντόπισε ένα πεντάχρονο αγόρι στη λεκάνη της τουαλέτας του σπιτιού του στο Έσεξ της Βρετανίας.

Όταν σήκωσε το καπάκι της λεκάνης, διαπίστωσε ότι ένας πύθωνας βρισκόταν σφηνωμένος μέσα σε αυτή.