Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Πύρρος



Πύρρος Δήμας: Το τελευταίο «αντίο» στην πολυαγαπημένη του σύζυγο

Σε κλίμα οδύνης οιγογένεια, συγγενείς, φίλοι αποχαιρέτησαν τη σύζυγο του Πύρρου Δήμα, Αναστασία.



Συγκλονίζει ο Πύρρος Δήμας: «Η γυναίκα μου διαγνώστηκε με όγκο στο κεφάλι»

Ο Πύρρος Δήμας, ο Ολυμπιονίκης που χάρισε τρία χρυσά και ένα αργυρό μετάλλιο στην Ελλάδα, μιλάει για πρώτη φορά για τη μάχη που δίνει η σύζυγός του, Αναστασία, με τον καρκίνο.



Απάντηση ΕΟΑΒ στη νέα επίθεση κατά Δήμα και Αρσης Βαρών

Τη δική της «απάντηση» στις απαξιωτικές αναφορές της εφημερίδας «Αυγή» κατά του τέσσερις φορές Έλληνα Ολυμπιονίκη, Πύρρου Δήμα, έδωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών (ΕΟΑΒ), μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, υπενθυμίζοντας τη διαδρομή ενός «θρύλου» των Ολυμπιακών Αγώνων. 


Επιμένουν από την «Αυγή»: Και σήμερα επίθεση κατά Πύρρου Δήμα

Συνέχεια στην κόντρα με τον Πύρρο Δήμα δίνει σήμερα ο αρθρογράφος της Αυγής Δημήτρης Χρήστου, ο οποίος έγραψε και το αρχικό κομμάτι για τον ολυμπιονίκη με το οποίο ξέσπασε ο «πόλεμος».



Απαράδεκτη επίθεση της Αυγής στον Πύρρο Δήμα και οργισμένη απάντηση του Ολυμπιονίκη

Με άρθρο της πριν από μερικές ημέρες η εφημερίδα «ΑΥΓΗ» άφηνε αιχμές για τις ελληνικές επιτυχίες της Άρης Βαρών σε προηγούμενους Ολυμπιακούς αγώνες μιλώντας συγκεκριμένα και για τον Πύρρο Δήμα γράφοντας: «Άλλωστε τι είδους άθλημα είναι αυτό που ένας πρωταθλητής αγωνίζεται μία ή δύο φορές σε τέσσερα χρόνια από Ολυμπιάδα σε Ολυμπιάδα, όπως ο Πύρρος Δήμας; Διότι έτσι δεν αγωνίζεσαι για



Η προδοσία για τη δολοφονία του Πύρρου μετά την «Πύρρειο Νίκη» - Την αποκάλυψε ο Ρωμαίος αντίπαλός του

Το εντυπωσιακό είναι ότι του αποκάλυψε την προδοσία ο μεγαλύτερος ρωμαίος αντίπαλός του για να μπορεί να τον νικήσει τίμια στο πεδίο της μάχης!
 
Άνοιξη του 279 π.Χ. Ο Πύρρος, ο βασιλιάς της Ηπείρου σε μια από τις επανειλημμένες προσπάθειές του να κατακτήσει τη Ρώμη συγκρούεται με τους Ρωμαίους στο Άσκλο.