Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ



"Πνίγηκαν" τα νότια προάστια - Ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι!

«Πνίγηκαν» τα νότια προάστια τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος (17.6.2019) από ξαφνικό, ισχυρό μπουρίνι. Γλυφάδα, Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη χτυπήθηκαν από την ισχυρή νεροποντή αλλά και χαλάζι.

Αποτέλεσμα, ήταν να πλημμυρίσουν δρόμοι και η κυκλοφορία των αυτοκινήτων να παραλύσει.



Οδηγίες του Πυροσβεστικού Σώματος προς τους συγγενείς των αγνοουμένων

Οδηγίες στους συγγενείς των αγνοουμένων να προσέρχονται στο Αμφιθέατρο του εργαστηρίου της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, προκειμένου να ενημερωθούν για την διαδικασία ταυτοποίησης των θυμάτων έδωσε πριν από λίγο η εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σταυρούλα Μαλλίρη.



23 πυρκαγιές το τελευταίο εικοσιτετράωρο

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου 24ώρου και συγκεκριμένα από τις 06:00 -17-07-2017 έως τις 06:00-18-07-2017 εκδηλώθηκαν 23 δασικές πυρκαγιές. Οι περισσότερες από αυτές τέθηκαν άμεσα υπό έλεγχο στο αρχικό τους στάδιο.

Η κατάσταση όσον αφορά τις υπόλοιπες πυρκαγιές έχει ως εξής:



Εξήντα δύο πυρκαγιές μέσα σε ένα 24ωρο

Εξήντα δύο πυρκαγιές ξέσπασαν κατά τη διάρκεια του τελευταίου 24ώρου σε όλη την Ελλάδα, ενώ, σύμφωνα με την Πυροσβεστική και οι περισσότερες από αυτές τέθηκαν άμεσα υπό έλεγχο στο αρχικό στάδιο.



Συνελήφθησαν δύο άντρες για τη φωτιά στη Σάμο

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Σάμου για τη φωτιά που ξέσπασε χθες Παρασκευή στην περιοχή Παλιά Χωματερή.

Όπως ανακοίνωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, πρόκειται για δύο Έλληνες, 46 και 23 ετών, που κατηγορούνται για εμπρησμό από αμέλεια.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής: