Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

πυρηνικός πόλεμος



Η Ρωσία προειδοποιεί τις ΗΠΑ πως θα προκαλέσουν σύγκρουση μεταξύ πυρηνικών δυνάμεων

Ο ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε σήμερα ότι η στήριξη που παρέχουν οι ΗΠΑ, η Βρετανία και η Γαλλία στην Ουκρανία τροφοδοτεί σοβαρούς στρατηγικούς κινδύνους, οι οποίοι αυξάνουν το ενδεχόμενο άμεσης αντιπαράθεσης μεταξύ των μεγαλύτερων πυρηνικών δυνάμεων του κόσμου.



Μετά τον Β.Πούτιν και ο Σ.Λαβρόφ φοβάται για έναν πυρηνικό πόλεμο με τις ΗΠΑ που θα αφανίσει την Ανθρωπότητα!

Πρώτη φορά τα ανώτατα κλιμάκια της ρωσικής ηγεσίας εκφράζουν φόβο ότι είναι πολύ πιθανή η σύγκρουση Ρωσίας-ΗΠΑ που θα οδηγήσει σε έναν πυρηνικό πόλεμο από τον οποίο η Ανθρωπότητα θα καταστραφεί σχεδόν ολοσχερώς.



Ανατριχιαστικό: Δείτε τι θα συμβεί στην πόλη σας αν γίνει πυρηνικός πόλεμος

Μια εφαρμογή που ανέπτυξε ο Άλεξ Βελερστάιν, με το όνομα «Nuke Map» (Πυρηνικός Χάρτης),  δείχνει τα αποτελέσματα μιας πυρηνικής επίθεσης ανά τον κόσμο.

Η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες της να επιλέξουν το σημείο της επίθεσης, το μέγεθος του όπλου, τον τύπο της έκρηξης και υπολογίζει τις συνέπειές της.



Οι 10 ασφαλείς χώρες για να ζήσετε αν ξεσπάσει Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος

Ο Ντόναλντ Τραμπ ξεκαθάρισε τις προθέσεις του όταν έγραφε στο Twitter «Ετοιμάσου, Ρωσία, γιατί (οι αμερικανικοί πύραυλοι) έρχονται και θα είναι όμορφοι, καινούργιοι και έξυπνοι»...



Β.Κορέα: «Οι στρατιωτικές ασκήσεις των ΗΠΑ μας έχουν φτάσει στο χείλος ενός πυρηνικού πολέμου»

Η κορεατική χερσόνησος βρίσκεται στο χείλος ενός πυρηνικού πολέμου με ευθύνη των Ηνωμένων Πολιτειών, καταγγέλλει το κομμουνιστικό καθεστώς του Κιμ Γιονγκ Ουν και υπόσχεται με την μέγιστη δυνατή ταχύτητα να αυξήσει το πυρηνικό οπλοστάσιό του.
 


Ετοιμάζεται για πυρηνικό πόλεμο η Κορέα - Μοίρα του αμερικανικού Ναυτικού στα ανοικτά της Βόρειας Κορέας

Υψηλόβαθμος Βορειοκορεάτης φυγάς στη Νότια Κορέα δήλωσε στο αμερικανό δίκτυο NBC πως ο δικτάτορας της χώρας είναι απελπισμένος και είναι έτοιμος να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα για να κτυπήσει τις ΗΠΑ και τους συμμάχους της.