Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 -

πυρηνικό εργοστάσιο



Φουκουσίμα: 2.520 άνθρωποι παραμένουν αγνοούμενοι 13 χρόνια μετά το καταστροφικό τσουνάμι

Σήμερα συμπληρώνονται δεκατρία χρόνια από το τσουνάμι και την καταστροφή του πυρηνικού σταθμού της Φουκουσίμα μετά τον υποθαλάσσιο σεισμό 9 Ρίχτερ 130 χλμ. ανατολικά της Ιαπωνίας στον Ειρηνικό Ωκεανό.



Συναγερμός σε πυρηνικό εργοστάσιο στις ΗΠΑ: «Καλυφθείτε αμέσως»

Συναγερμός σε μεγαλύτερο πυρηνικό εργοστάσιο των ΗΠΑ.

Οι εργαζόμενοι σε ένα πυρηνικό εργοστάσιο στις ΗΠΑ ζητήθηκε να «καλυφθούν αμέσως» μετά από ένα «περιστατικό» σε σήραγγες πλουτωνίου και ουρανίου.

Το προσωπικό ενημερώθηκε για το περιστατικό στο Hanford της Ουάσινγκτον μέσω SMS, σύμφωνα με αναφορές.



Πιθανή διαρροή ραδιενεργού νερού από το πυρηνικό εργοστάσιο της Φουκουσίμα

Από τον πυρηνικό σταθμό της Φουκουσίμα μπορεί να έχει ξεκινήσει διαρροή ραδιενεργού νερού από τον Απρίλιο, παραδέχτηκε η ιδιοκτήτρια εταιρεία.



Σεισμική δόνηση 5 ρίχτερ ταρακούνησε το Τόκυο - Σταμάτησε η λειτουργία του πυρηνικού σταθμού Tokai No. 2

Σεισμός  της τάξης των 5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ  σημειώθηκε σήμερα στις 13:24 (τοπική ώρα) στην περιοχή Ιμπαράκι-κεν Ναμπού, βορειοδυτικά του Τόκιο, ανακοίνωσαν η Ιαπωνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (JMA) και το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (USGS).



Συναγερμός στο Βέλγιο: Νεκρός φρουρός πυρηνικών εγκαταστάσεων

Οι Τζιχαντιστές είναι αποφασισμένοι να ανατινάξουν την Ευρώπη και φαίνονται πολύ καλά προετοιμασμένοι έχοντας σχέδιο που θα φέρει τα πάνω κάτω στην γηραιά ήπειρο. Είναι πλέον γεγονός ότι οι υπηρεσίες ασφαλείας φάνηκαν κατώτεροι των περιστάσεων ενώ τα σχέδιά τους είναι πραγματικά σατανικά.