Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Πύργος Ηλείας



Πύργος Ηλείας: Νεκρός 60χρονος - Καταπλακώθηκε από τρακτέρ

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 60χρονος, έπειτα από ανατροπή γεωργικού ελκυστήρα, στην Πέρα Βρύση στον Πύργο Ηλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άντρας εκτελούσε αγροτικές εργασίες με το τρακτέρ του, όταν συνέβη το ατύχημα.

Οκτώ πυροσβέστες επιχείρησαν για τον απεγκλωβισμό του με τρία οχήματα.



Νέα ανατίναξη ΑΤΜ αυτή τη φορά στον Πύργο Ηλείας

Τα ξημερώματα της Πέμπτης, άγνωστοι δράστες κατάφεραν να ανατινάξουν το ATM της Εθνικής Τράπεζας στην είσοδο σούπερ μάρκετ, στον κόμβο Φιλοθέης στην είσοδο του Πύργου.



«Η Μακεδονία είναι ελληνική» φώναξαν και στον Πύργο Ηλείας

Με μεγάλη επιτυχία και την παρουσία εκατοντάδων πολιτών από την Ηλεία, ολοκληρώθηκε το μεγάλο συλλαλητήριο για την Μακεδονία που έγινε στο κέντρο της πόλης του Πύργου. Πλήθος κόσμου, ανάμεσά τους σωματεία και απλοί πολίτες, έστειλαν το μεσημέρι της Κυριακής, ηχηρό μήνυμα αφύπνισης προς την Κυβέρνηση, για την ονομασία της Μακεδονίας.



Τον ξυλοκόπησαν και άρπαξαν μέσα στο σπίτι του 30.000 ευρώ!

Στο στόχαστρο καλά πληροφορημένων ληστών φαίνεται ότι είχε μπει ένας37χρονος Αλβανός που μένει μόνιμα στον Πύργο με τη σύντροφό του, καθώς έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και ένοπλης ληστείας προχθές το μεσημέρι μέσα στο σπίτι του από δύο άγνωστους δράστες, οι οποίοι του έκλεψαν από τη βαλίτσα του το ποσό των 30.000 ευρώ.



ΔΕΗ: Αναστέλλονται οι αποκοπές παροχών ρεύματος στον Πύργο Ηλείας

Την αναστολή των αποκοπών των παροχών ρεύματος που είναι στο όνομα πελατών με ληξιπρόθεσμες οφειλές στον Δήμο Πύργου Ηλείας, ανακοίνωσε η ΔΕΗ.

Ο Δήμος έχει κηρυχθεί από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης καθώς επλήγη πρόσφατα από έντονες βροχοπτώσεις.



Από θαύμα σώθηκε ένα βρέφος στον Πύργο Ηλείας

Ήταν λίγο μετά τις 7 το πρωί και το ανδρόγυνο βρισκόταν ακόμα στο κρεβάτι, έχοντας δίπλα τους την κούνια με το μόλις 7 μηνών κοριτσάκι τους.

Από το ταβάνι άρχισαν να ακούγονται περίεργοι ήχοι. Αμέσως πετάχτηκαν όρθιοι και έντρομοι πρόλαβαν να αρπάξουν απο την κούνια το βρέφος, ακριβώς τη στιγμή που άρχισαν να πέφτουν σοβάδες από την οροφή.